|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v zamrzovalnik?
24.9.2007 11:17:22   
Anonimen
Zanima me, kaj vse pripravite v naprej za vaše malčke in daste zamrznit v zamrzovalnik?

Kakšno kuhano cvetačko, brokoli, korenčkovo omakico, bučke...? Bi mi prav prišla kakšna ideja, saj bi rada malo več nakuhala in dala zmrznit, da ji lahko potem na hitro pripravim.

Pa še eno vprašanje, do kdaj hrane niste solile oz. katere začimbe pa ste (poleg kisle smetane) uporabile?

Hvala in lp, h
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v zamrzovalnik?
24.9.2007 11:19:30   
Maxica
Jaz nisem nikoli ničesar zamrzovala, kaj pa vem, se mi zdi, da sem itak tako hitro vse skuhala, da nisem imela potrebe po zamrzovanju.
Hrano sem pa kar hitro solila, malo seveda, jaz imam sploh rada stvari, ki so slane, tako da sem malo "morala" tudi user posted image  posoliti.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 11:21:24   
kofetek2010
Nikoli nisem nič zamrzovala, ker je bila njena porcija takšna tini-mini in vse narezano v miniaturne koščke, se je skuhalo v 15.minutah - tolk časa pa rabim, da se odtali. user posted image  

Tam nekje pri 9.mesecih je začela jest to kar smo mi jedli, le da sem ji ponavadi na stran dala in za nas do konca začinila. Od 12. mesecev pa itak je to kar mi. user posted image  

Sem pa že od začetka minimalno solila - po nasvetu pediatra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 12:22:05   
Anonimen
Spomnim se za govejo juho ... to je pa tudi vse.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 12:45:17   
2 Sraki
Jaz kar skuham eno obaro, zmiksam in dam kot ledene kocke zamrznit. Mi prav pride, ko nevem kaj bi mu dala za jest. Drugega pa za enkrat nimam. Itak upam, da ga počasi navadimo vse jest.

Aja pa špinačo imam tudi tako skuhano in zamrznjeno, ker jo je bilo treba iz vrta pospravit. Drugače pa lahko vse daš zamrznit. Ni problema, le da ti ne bo naredilo več dela kot koristi. Nekatere stvari so resnično hitreje pripravljene in skuhane, če jih narediš sveže.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 12:51:17   
Anonimen
Mah lih prejle sem ji bučke stenstala in krompirčka zraven skuhala, pa je bla tok zaspana, da ni nič pojledla, je na zizi potem zaspala. user posted image  Ko se zbudi grem pa lahko jovo na novo kuhat, ker krompirja ji pa ne upam pogrevat. user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 13:04:30   
kofetek2010
Hijeca - nehi komplicirat... tole pogrevanje pa je od današnje kuhe in ni od včeraj, zato nič bat - itak minimalno pogreješ, ker vroče pa spet ne more jest, a ne? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 14:39:49   
Anonimen
Hijenca, mikrovalovko nabavi, če je še nimaš.

Jaz sem kosilo vedno skuhala med Tiborjevim dopoldanskim spanjem. Potem sem jo dala čisto do konca pripravljeno v posodico, namenjeno gretju v mikrovalovki, v tako otroško, primerne velikosti, da sem mu potem kar iz nje dala jest. Se pa vse zelo fino pogreje, s pire krompirjem vred, je kot sveže pripravljen.

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 14:43:13   
Slončica
Jst skuham ob sobotah za čez teden kak haše,golaž,belo meso v naravni omaki,govejo juho...zelenjavo pa vedno pripravim svežo.Aja pa kruhove cmoke pa krompirjeve svalke,filano papriko..zamrznit dam pa v male porcije in ko rabim je v mikrovalovki tik tak odmrznjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2007 19:38:24   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Nikoli nisem nič zamrzovala, ker je bila njena porcija takšna tini-mini in vse narezano v miniaturne koščke, se je skuhalo v 15.minutah - tolk časa pa rabim, da se odtali. user posted image  

Tam nekje pri 9.mesecih je začela jest to kar smo mi jedli, le da sem ji ponavadi na stran dala in za nas do konca začinila. Od 12. mesecev pa itak je to kar mi. user posted image  

Sem pa že od začetka minimalno solila - po nasvetu pediatra.

Enako, s tem, da sem začela solit okoli 8m.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2007 19:57:06   
suzolinka
Jaz dam v skrinjo surovo zelenjavo (špinačo, por, koromač, ...), in mleto meso po porcijah. Potem pa samo mečem v lonček in je pripravljeno en, dva, tri user posted image

Začimbe uporabljam skoraj vse sigurno že kak mesec pa jih ima sedaj 9. Drugač pa je že z nami, kadar je primeren meni.

Aja, solim že od nekdaj (čisto malo), ker mu drugače ne gre po grlu dol

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.