|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEm srečna nosečka!!!
24.9.2007 11:04:15   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image ninula čestitam.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2007 11:32:40   
~Biba~
user posted image Čestitkeeeeeee

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2007 11:36:55   
Raguel
ČESTITKE ŠE TUKAJ !!!!user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.9.2007 17:17:05   
Serendipity
user posted image  Č E S T I T K E ! user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.9.2007 7:47:20   
ninula
hvala vam punce za vse lepe misli in čestitke user posted image user posted image
Teodoral ne vem še točno, 4.10. imam pregled in ti povem kaj bodo rekle. Sploh si ne znam zračunat ka moreš vpisat dolžino ciklusa, jst pa imam en mesec 30, drugi 45 in tako naprej.user posted image . Po moje bom junija?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.9.2007 14:29:59   
PETAN
ninula, čestttitttam. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image . Želim ti da bi nosečnost čim bolje prenašala - brez jutranjih slabosti.

pa pa

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.9.2007 8:38:30   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu PETAN)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?