Pajaca -> RE: Sosed... (27.9.2007 11:02:59)
|
Joj prva anonimna a si ti mogoče moja soseda???? Mi imamo tud takega soseda. Ok jaz ne živim več tam. Pač gospod avtomehanik, ženo in otroke ima, so otroci starejši od mene. No pa nama je s sestro umrl oče pa je začel hodit na obisk. Prvo valda sožalje, pa kdaj pogledat če smo ok. Ma to še vse ok, saj so vsi sosedje in sosede kdaj prišli. Pol je bilo pa vedno bolj čudno, je prihajal dopoldan, najraje ko je videl da je ena v kopalnici, pa ko je opazil da je ena sama doma. Pol pa enkrat pride, sva bili sami z mamo, pa men mami prav sam ne it od doma. Jaz zmenjena kličem da bom zamudila, mami je prčakvala obiske. In on kar sedi in čaka in kr neki bedarije sprašuje. Pol so prišli obiski pa je šel. Nam je šlo to že najetra, nas je prav nadlegoval z obiski. Sam ni se pa nič ne dotikal ne nič, sam na obiske je hodil. Pa sex šale nam je govoril. Tud prjavt ga ne bi mogu, ker pač ne bi mel kaj rečt, zakaj ga prijavljaš. No pol pa nama je mama povedala, da ko sta se z očetom priselila, da je tud tkole hodil in ji težil, valda takrat je bila mama mlada ene 10 let mlaj od njega. Luštna. Pa vedno je hodil ko očeta ni bilo. Pol je povedala očetu in je valda šel tja in je popizdu.... in potem je dal mir.... dokler je bil oče..... tisti dan ko je umru je spet začel. No ampak po tem zadnjem obisku je nehal hodit k nam. Mislim da ga je moral it mal napizdit očetov najboljši prijatelj, ki je prišel takrat z ženo na obisk, ker je točno vedel kakšen je. Sam jajc je, če ti oče ne verjame. To je hudič. Nimaš kaj, upaj le da bo sedaj drugače. Jaz mu ne bi niti odpirala vrat ne nič, ko pa bi prišel k staršem na obisk bi odšla v svojo sobo. Sej je tko k pr nas, če se te dotakne se te kao tko da ti da roko ko pride pa jo mal dlje drži v roki... ja kaj nardit, potegneš roko, je drugič ne daš, pa če je polno ljudi te pol tebe čudno gledajo. Jaz bi očetu še mal povedala kako težek je ta človek in naj se mal zamisli kako fajn bi bilo če bi se ena 80 letna tetka spravla nanj pa ga nadlegovala.
|
|
|
|