|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babike, rabim pomoč ......
1.12.2004 9:26:50   
Sugy
Neža, si naredila CB test?
Pa tole je res čudno... Upam, da ni res samo psiha...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.12.2004 9:30:14   
Neža81
CB sem nardila včeraj, enga še mam doma, ampak še bom z njim počakala. Z njim bi rada samo potrdila nosečnost, če se na romed testu pokažeta dve črtici. Če so pa tak dragi CB tesgti........

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.12.2004 9:55:14   
ery
Neža81, upam da se pokaže + in bova obe :nosecka:srečki

Jaz sem naredila test v pon in je pokazal :roza:, potem pa še včeraj s CB, pa je bila zelo bleda črtica. Ampak punce pravijo, da je to to.

Moram povedat, da meni tudi ni nikoli M zamujala, trenutno mi zamuja 8 dni.

Jaz sem že kar poklicala za G pregled in ga imam šele 7.januarja.
Zakaj mi je doktorca najprej rekla, da se gre na ultrazvok, potem pa na pregled? In me je naročila na pregled...kaj pa ultrazvok-ali je to šele po pregledu?

:zmeden2:

Drugače pa sploh verjet ne morem, da ssta se pokazali:roza:. Me prav zanima kaka bo reakcija doma....:)-

upam da boste vse zagledale :modri::roza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.12.2004 10:01:58   
Sugy
ery, čestitke :rozica::rozica::rozica:

A si mogoče delala test 1. ali 2. dan po izostanku? Kaj ti je pa takrat pokazal?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.12.2004 10:14:11   
ery
Hvala Sugy...:)

M naj bi dobila v sredo 24.11. ali ponoči 25.11. Ni je bilo, pa sem rekla, da bom še malo počakala.
V ponedeljek sem šla kupit Romed test, ki sta se pokazali dve močni :roza:.

Punce so mi svetovale naj še preizkusim CB in sem včeraj. Tu se je pa pokazala zelo bleda črtica...ampak to naj bi bilo to...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.12.2004 11:15:42   
pupika
Mislim to kar se nam pa dogaja ta mesec je pa res čudno. Tolko punc nas je ki nam zamuja že tolko dni, testi pa še vedno negativni. Jaz upam da smo kljub temu srečke prav vse.

Tale december je res čudni mesec.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.12.2004 11:28:12   
Natka1
Pupika,
se pridružujem tvojemu mnenju. Upam, da si napisala preroško misel, ki se bo uresničila.

Drži pa, da je december poseben mesec in svoje zobe kaže že kar na začetku.

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.