Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 15:10:52
|
|
|
|
blue sky
|
Probaj z alkoholom, niti slučajno pa ne s kakšnim acetonom ali z nečim, kar razžira.
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 15:42:35
|
|
|
|
*goldfish*
|
Mi smo imeli na keramiki zalepljeno gor preprogo in sva se z mojim kar pošteno namučila da sva drgnila dol lepilo. Z nožem. Saj vidiš da nimam predloga! Res bognedaj da bi aceton zlivala gor, ker jaz sem ga in se je vse samo še potem vleklo in razpacalo.
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 17:35:39
|
|
|
|
ziva_
|
probaj z vroco vodo in gobico. pa malo drgni in lepila ne bo vec jaz vedno tako delam... vcasih si se pomagam z ziletko (ce je debel sloj lepila)
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 23.9.2007 17:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Steleks našpricaj, potem pa vročo vodo na gobico. Če pa imaš paro, daj še s tem. Drugače pa pomaga tudi jedilno olje. Ponavadi smo morali mi mulci s hladilnikom dol drgnit nalepke, pa nam je tako ratalo.
|
|
|
|
RE: sledi dvostranskega solotejpa 24.9.2007 14:59:14
|
|
|
|
Bejba
|
Olje pomaga, preverjeno. Namaži z oljem, malo počakaj in potem poskusi odstraniti. Jaz z oljem odstranjujem nalepke (deklaracijo) na kakšnih stvareh, ki jih kupim, ker me to tako razjezi, da napopajo ceno in deklaracijo na najbolj nemogoče in vidno mesto .
|
| Stran: [1] |
katero adaptirano mleko uporabljatemomacusProsim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,APTAMIL (
47%)
NOVALAC (
21%)
HIPP (
9%)
HUMANA (
3%)
HOLLE (
0%)
drugo (
20%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!