*Sinty* -> neprestano lulanje - samo vnetje mehurja? (22.9.2007 18:50:04)
|
Saj vem da je bilo že govora o tem, ampak vseeno. Danes je pri nama sin (star 6 let) od mojega dragega, tako kot vsakih 14 dni. In že kar nekaj čase je non stop na wc-ju (saj tukaj pri nama), pravi da ga kar lulat tišči. Danes pa še posebaj, pol urce je največ kar zdrži brez wc-ja. Ko gre lulat pa skor nič ne priteče al pa zelo majhne količine. Je ne veliko, popije tudi ne kaj velike količine, pojedel bi pa zelo veliko količino sladkarij. O tej njegovi težavi se je dragi že pogovarjav s svojo bivšo in pravi, da ga je že peljala k zdraviku zaradi tega in da je bil takrat samo prehlajen oz je imel vnetje. Kakšnih drugih informacij ne dobiva, ker moj in njegova bivša nista ostala glih na kakšnih dobrih odnosih. Problem je pa tudi v tem, da med tednom ne omogoča stikov, da bi ga lahko peljala k zdraviku, ker nama se to ne zdi da bi bilo to samo vnetje mehurja. Po moje tudi, da če bi bilo to samo vnetje, da malo predolgo traja. Kakšno je pa vaše mnenje? Skrbi naju za otroka, še posebaj da nebi imel kakšnih dolgotrajnih posledic.
|
|
|
|