|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test: BABY CHECK
22.9.2007 14:19:18   
iva77
M mi zamuja 5 dni, slabost, slabo počutje, pogosto uriniranje in nenehne špikanje v trebuhu se dogaja vsak dan, in TESTER ne pokaže nosečnosti, je mogoče odvisno od različnih testerjev da tudi različno pokažejo (kvaliteta)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test: BABY CHECK
22.9.2007 14:24:01   
kodrana
meni je test baby check v prvi nosečnosti pokazal takoj user posted image user posted image . sem pa potem preverila še z clear blue.
po moje ti ta test lahko prej pokaže lažno črtico..
baby check pa zazna kar nizko vsebnost hormona. tako da..
ponovi test čez kak dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2007 14:28:56   
Naja30
Ravno včeraj sem po 6-dnevni zamudi M delala test z baby check. Pokazal je 2 črtici, da sem srečka nosečka!user posted image

Kot ti je že pred mano svetovala, ponovi test čez kakšen dan. Ampak če po tolikšni zamudi ni pokazal, potem ne vem.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2007 14:32:20   
kodrana
Naja3 kar tu ti čestitamuser posted image user posted image user posted image . superca. pa si delala test že kaj prej ali šele včeraj?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2007 18:14:59   
Anonimen
Naja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2007 19:43:29   
Anonimen
NAJA, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2007 19:58:21   
vita80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2007 21:35:17   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2007 21:45:39   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naja, čestitam! 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2007 22:15:50   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

Naja3 kar tu ti čestitamuser posted image user posted image user posted image . superca. pa si delala test že kaj prej ali šele včeraj?

Šele včeraj sem delala test, ker nisem pomisla, da bi to bilo to user posted image  

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2007 9:55:39   
Anitka
Naja tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost ti želim.

Jaz sem tudi delala z baby check mini in mi je takoj pokazal user posted image , popoldne sem pa potem še "preverila" s clearbluejem, ki je nosečnost potrdil.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2007 15:03:35   
Anonimen
pozdravljene,

sem nova in bom nekaj časa anonimna ( ne zamerit). S fantom šibava že 5 krog. Trenutno mi user posted image  zaostaja 4 dni, naredila sem že test (First sing) pa je bil negativenuser posted image . Znakov nimam razen mogoče rahli glavoboli in da me že nekaj dni peče zgaga in mozoljev cel kup ti so bili že pred tem pa so se v zadnjem tednu, ko bi mogla prituser posted image  malo umirili, sedaj pa spet kar šibajo ven, kot da sem v tahujši poberteti. Zanimam me ali naj čez par dni ponovim test ali naj počakam, če se bo in kdaj se bo user posted image pojavila? Ali imajo kake veze pri tem tudi kg?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2007 20:33:01   
iva77
user posted image    user posted image    user posted image
danes je pritekla user posted image    user posted image    user posted image
user posted image    user posted image    user posted image , nič mi ni več jasno, dva otroka brez problema, tretjega pa delava že dva meseca, negre mi v glavo kljub temu da vsak dan tudi do trikrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

otroški čevlji
chebeltza

Bi kupili všečne usnjene otroške čevlje z mehkim podplatom, preko internetne trgovine po ugodni ceni (z možnostjo vračila v 15. dneh)?

da (36%)

ne (25%)

nikoli (9%)

ne vem (9%)

odvisno od cene (6%)

če bi mi bili zares všeč (16%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!