ENCI (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

KATY&TIMMY -> ENCI (30.11.2004 13:53:29)

ciao!kako je v službi?tuga a?:((:( zunaj je še bolj škifo kot prej!si vidla kakšna tema je bila ko smo prišle ven?:((:((buuuu:hudicek:
lp,Katja:kuza::sloncek::muca::pujs:
:racka::racka::racka::racka::racka::racka:

saba -> ENCI (30.11.2004 14:27:50)

ojla katja

je anka tebe zamorilo to vreme

jaz sem praw:( pa še glava me boli ib pritisk imam na nuli, tako da samo :kava: pijem, eno za drugo.

enci -> ENCI (30.11.2004 14:32:12)

Ciao primorke,
v sluzbi ... uuuuu :(:(:(:(:(:(:( se mi ne da nic :ups:
kje je se 19.00 da jo maznem domov ......
Ja vrem je skifooooooooooo, iz nase poslovalnice se vidi ven imamo eno ful veliko okno ... samo kaj naj gledam ta dez?!
A vi ste ze doma??
Saba, do kdaj pa ti delas?
lp
enci:metulj:

Candy -> ENCI (30.11.2004 14:36:44)

Hm,same simpatične Primorke. V centralni Sloveniji je tudi tak siv dan, k da se mu ne bi dalo ornk vstat, tko kot bi samo za silo bil dan, fajn dan za med rjuhe ;), kar se vremena tiče...

Anonimen -> ENCI (30.11.2004 14:46:08)

Hojla!!!Candy sem prav hčeri rekla..ko bi se vsaj z vremenom kaj dogajalo..no sneg ali kaj podobnega,,rajši bi videla kakšen vremenski kaos kot pa ta dolgčas:((:((:((:((:((Enci mi smo doma!!!Saba po pa še ti med rjuhe tako kot Candy bo vsaj kaj koristnega od tega dne:)-:)-:)-Neva:rozica:

Candy -> ENCI (30.11.2004 14:50:10)

Hi hi hi, sej Candy je tudi še v službi, mi ej prišepnila ;), hi hi hi.

Sem razmišljala, da se pa na takle dan res ne da kaj dosti drugega kot :sloncek::sloncek::sloncek:počet, če ni to fajn napoved, hi hi hi.

Anonimen -> ENCI (30.11.2004 14:55:34)

:)-:)-:)-Ja ampak službe je tud enkrat konec kajne???Kam pa potem??Pod rjuhe nad rjuhe kakorkoli že na lepše:)-:)-:)-:)-:)-

KATY&TIMMY -> ENCI (30.11.2004 15:01:03)

ojla!ja saba jaz sem se tudi z takšnim glavobolom zbudila:(:(( takoj ko sem vsatala lekadol in pol :kava: .zdaj pa se spet vrača glavobol:( in to vreme nič ne pomaga.:((
res je samo za poležavat v postelji.9nebesa
lp,Katja:kuza::muca::racka::racka::racka:

Candy -> ENCI (30.11.2004 15:01:56)

Tako nekako v tej smeri tečejo misli, ja ;):sloncek::sloncek::sloncek:.

Neva a tistale krasotica je pa tvoja a ne? Pismu, se mi zdi, da te bom za recept vprašala ;):bravo:.

enci -> ENCI (30.11.2004 15:11:00)

Neva6,
sem te pozabila prej vprasati, kdaj mi zvedezujes (nova beseda 8) ) da bo Klomifen vplival na ovulacijo in zanositev???
Ti ki obvladas te zadeve!!!
Prej sem pogledla tvoje albume .. ful lepi :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> ENCI (30.11.2004 15:14:48)

ciao!hmm,:ups::ups:Candy na koga misliš?:ups::ups:
enci al boš januarja sporočila (tako da boš nekje septembra rodila):)-:)- ,če ne pa bolj sigurno aprila.:)-:)-
:rozica:Neva:rozica:
ps:pri napovedi je malo pomagala tudi Katja:)-:)-:)-

Candy -> ENCI (30.11.2004 15:32:26)

Mogoče je pa že vnukinja 8), tale simpatična sončkna deklica v tvoji ikonci ;)

enci -> ENCI (30.11.2004 15:32:37)

Super neva in Katja,
hvala vama!! Sej vesta september je moj mesec, dat. rojstva, pa poroka... in bi bilo tudi to res lepo. Drugace pa .. tudi aprila bo SUPER!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Ne vem zakaj tudi meni skozi ta januar hodi po glavi, ma ze nekaj casa ..l. mogoce pa bo res kaj na tem?!
Joj kako vreme je zunaj ... mislim, da bom kar cel popoldan na RR!!!!

saba -> ENCI (30.11.2004 15:35:51)

čaw neva6 pa enci pa vse no

nič ne bo z rjuhami ker mam še vedno M.

glede rjuh pa je tako, najprej so spodaj, pol so nekje zgoraj pol pa končajo nekje pri postelji:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:

ahahahhahaha malo smeha za ta tužen dan.

enci delam do 16ih pol pa zviz domov, pa še malega:kuza: moram peljat na potrebo po tem dežju:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

komaj čakam da mine M. ker imam že preveč časa lepo pospravljeno posteljo.:love::love:

saba

Anonimen -> ENCI (30.11.2004 15:40:37)

oj!ni vnukinja,je vnuk,saj ga ima tudi Katja v svoji:)-:)-ja no saj ga vsi zamenjajo za punčko,če ima pa tako nežen obrazek in dolge kodrčke:)-ma ga nočemo postrič.:)-:)-:)-
:rozica:neva:rozica:

enci -> ENCI (30.11.2004 15:52:45)

Timi je prav cartkan s tako frizuro!!!!!
Pravi kokolo!
lp

KATY&TIMMY -> ENCI (30.11.2004 16:08:18)

ciao!meni je tudi lepši tako!!:love:saj ga ne bom postrigla.:)-bo pač kokolo še kar nekaj časa.:)-:)-:)-
ciaooooooo!!!!:morje::racka::racka::racka::racka:

Stran: [1]