Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 9:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
A to ti samo pri Mozzili dela a tudi ostalih programov ne moreš inštalirat? Mogoče nimaš vseh pravic. Mogoče imaš požarni zid tako nastavljen.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 13:05:13
|
|
|
|
mala pikica
|
Lulu, s tistim si nimam kaj pomagat. Jaz imam Explorer, vse mi normalno dela, Mozzilo mi dol potegne, že skoraj začne inštalirat, potem pa kar na lepem neha Natasa, z drugimi programi nimam problemov, zmeraj lahko vse inštaliram, samo tukaj me to jezi. Tako da dvomim, da so požarni zidi tako nastavljeni.
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 13:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Požarni zid ti lahko zavrača samo Mozzilo.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 13:08:16
|
|
|
|
mala pikica
|
Natasa, kako pa rešim ta problem? Kako vem, če mi zavrača Mozzilo? Malo sem bolj tako s temi stvarmi...
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 13:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
U, še nekaj sem se spomnila. A, ko ti pritisneš download, a se ti v IE naredi ena taka rumena vrstica: ? Potem moraš to kliknit in dovolit, da se inštalira.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 22.9.2007 14:32:38
|
|
|
|
mala pikica
|
Ne, se mi ne naredi!
|
|
RE: Zakaj ne morem inštalirati Mozzile? 25.9.2007 20:42:35
|
|
|
|
Speedy07
|
mislim,da je tko,da se ta datoteka nekam shrani in moraš najt kje se nahaja,pol pa inštalirat. usaj tko je blo pr meni,nevem.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.