Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 16:19:47
|
|
|
|
jade1
|
Jaz sem taščo in tasta spoznala 1.januarja, bilo je ogromnooo snega. In se peljeva k njemu domov, jaz vsa živčna in se peljeva po nekih bregih in dolinah in mi moj pokaže, ko sva se peljala "a vidiš tam gor pa je naša hiša". Madona sem si mislila bog ve kam on mene to pelje, ker v tej divjini ziher ni nobene bajte. Se peljeva po makadam cesti vsa pokrita s snegom okrog na cesto visi drevje polno snega, ko nekje v Sibiriji, me je bilo že malo strah kam me to vozi. In potem seveda še gor v hrib, pa avto se je zakopal v sneg in je potem moral rinit gor rikverca. Mene je bilo tako strah, da ne morem opisat. Jaz pa mestna dečva, ki še orng hriba nikol nisem prevozila. No pol končno pridrajsava do hiše nekje bogu za hrbtom v samoti nikjer drugje nobene bajte in mi potem še tašča nareže domačo klobaso, pa pol kile kruha in sem morala jest (a meni slabo od strahu in od vožnje), potem mi je pa še šampanjec natočila, jaz sem ji bolj govorila, da ne pijem alkohola bolj so me silili z njim. In kaj čem drugega, ga spijem, ni bilo dogo, ko se meni začne vrtet v glavi, ker nikoli ne pijem alkohola, valjda nisem bila navajena. Sem se bala, da bom s stola dol padla.... Joj katastrofa, komaj sem čakala, da greva.
|
|
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 16:21:05
|
|
|
|
jade1
|
Aja, aspirin vso srečo s SPET novim fantom.
|
|
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 20:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa koj taprvič zamešala tasta z njegovim (zelo podobnim) bratom in sem se bratu 2x predstavila, tasta sem pa ignorirala
|
|
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 20:32:50
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 20:44:07
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem njegovim prinesla neko bombonjero, ker je lepo da prineses nekaj s sabo ko prvic stopis v hiso. Karkoli prinese je lepa gesta. Jest sem prisla takrat na Svedsko za par dni, in ko sem sla domov, smo vecerjali pri njegovih starsih in sem od njih dobila zlat obesek za verizico. Ful sem bila vesela in ganjena, ker se mi zdi, ce me nebi smatrali za "dobro" gospodicno tega tudi nebi dobila od njih. Tudi danes smo si zelo dobri. Dan danes, kupim tasci obcasno kako rozo, ali samo cvet ko pridemo k njim na kosilo. Jaz se dobro pocutim, ce nekomu dam nasmeh na lice in toplino v srce.. pa magar je to samo navadna roza.
|
|
|
|
RE: Ko spoznaš družino... 23.9.2007 21:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Preživela.Ni bilo tiho,so kar zgovorna družina.Upam,da sm tud jaz njim všeč.Drugač pa zelo lep popoldan.Sem se počutila domače,le oče je deloval nekoliko strog.Ampak mislim,da je to sam zunanjost.Gremo naprej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2007 22:13:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?