ronja -> RE: Moški in torbice (21.6.2010 13:10:45)
|
Mene fantje s torbicami in lepo kožo nič ne motijo - vsak po svoje ptiček poje. Svet se spreminja in mislim, da zato še ne bomo izumrli, če se bojo fantje ličili (navsezadnje so se že faraoni in tudi v srednjem veku so se moški ličili celo bolj kot ženske... tako da... zato ne bomo izumrli in me prav nič ne skrbi, kam gre ta svet). Mislim, da to, da se znaš namazat, ne pomeni, da ti testosteron ne dela več in da ne boš znal seksat, tako da Lubi pa ni tak - je "dec" v vašem pomenu besede: ne nosi torbic, ampak vse po žepih ali v ruzaku (mu pa ni problem meni nest torbice, če kdaj pač tako nanese), ne maže se z ničemer razen s kremo za sončenje (tu pa hvalabogu ne komplicira kot nekateri...), ne uporablja aftershava (ker se nikoli ne spomni, pa tudi brije se bolj na redko;), niti drugih kremic (to noben od naju...), ne nosi nič roza ali vijoličastega, ne glede na odtenek, (ker so mu pač druge barve bolj všeč - tudi meni, tako da noben... ampak moram priznat, da mi je bila ena najbolj simpatičnih stvari pri njem že takoj na začetku, še predno sva bila skup, da ni imel predsodkov recimo uporabljat labelo. Ker se mi je zdelo to blesavo: če imaš razpokane ustnice, ti pač pomaga. In ne maram moških, ki niso toliko ziher v svojo moškost, da se bojijo, da jo bo ena labela uničila... S takim pa res rajši nimam nič- če že sam ni ziher vase oz. v ta del sebe...
|
|
|
|