Nika v službi -> RE: Sharm el Sheik za krompirjeve počitnice (25.9.2007 8:02:38)
|
Dashenka, imeli smo executive z lastnim dostopom do bazena, čeprav sem bila malenkost razočarana nad temi bazeni, ker so bili nekateri že precej rjavi. No, jaz sem si izpogajala en res lep bazen zraven slapa in hitre reke in sem bila zelo zadovoljna. Če bi še enkrat izbirala, bi verjetno pogledala za kakšno hišico (chalet), so izredno luštkane, sploh če so otroci zraven, ker lahko zunaj na terasi sediš, otroček pa se igra s kamenčki, lopatko.... Plaža je krasna, peščena, s ščitniki za veter, slamnatimi strehicami, ležalniki in blazinami. Dobiš seveda tudi brisače. Morsko dno je polno koral (je koralni greben),za snorkljanje je torej posrkbljeno, obvezni so čevlji, da si ne porežeš prstov (lahko jih prineseš s sabo ali kupiš tam), za plavanje pa je malo manj primerno, ker je samo nekaj "bazenčkov", kjer je voda višja in lahko celo zaplavaš. Sicer pa se moraš do globlje vode pošteno sprehoditi, povsem do roba koralnega grebena. Je pa ravno za otroke to uredu, bi rekla. Midva sva bila takrat še sama namreč. Želim ti en krasen dopust, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.
|
|
|
|