eva1 -> MARČEVKE-kako kaj pridobivate kg?! (30.11.2004 19:18:34)
|
Ojla :nosecka: No pri nam pa je takole-jutri zakorakamo :sloncek: v 25 teden, zredila sem se za 8 kg-papamo zelo veliko, predvsem sladko, ni važno kaj je sam da je veliko cukra! Drugače pa nosečnost poteka super(trkam), nobene zgage, nič krčev, nič otekanja, pritisk ok...skratka nebi moglo biti boljš! Če nebi mali kr naprej kobacu po bušiju, sploh nebi vedla da sem :nosecka: Miga pa kr naprej:sloncek:, ni važno kdaj-sem pa ugotovila da miga vsake 2-3 ure po 20 minut aktivno(ful, ful ful, da že trebuh boli),pol se umiri, vmes pa še tu in tam mal pobrca! Čutim ga pa pol celem trebuhu, sam obrača se-enkrat tko luštno po mehurju skače, drugič ga čutim čisto na strani, potem pa nad popkom-sam obrača pa kobaca se-no sej z nečim se pa mora zamotit! Trebuh pa je pri meni že v 20 tednu presegel vse meje-teko da zdej sploh več ne bom razlagala! No tako je z to z nama! Lepo se mejte, pa uživajte! Eva 24t in :duda: :modri: P.S. V album sem dala slikico, kjer naš sonček ponosno razkazuje lulčeka!;)
|
|
|
|