|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test za nosečnost
21.9.2007 10:28:14   
Souly
    jaz sem trenutno v skupini ne pričakujem septembra,...zamuja mi že pet dni in tudi prvič nimam nobenih znakov da bom user posted image dobila,...naredila sem zdej first sign ampak je pokazal negativno,..res pa je da sva z mojim dragim user posted image tudi bolj proti koncu meseca,..

a ste ve delale teste res ob prvem jutranjem urinu? jaz namreč nisem,..sem že šla parkrat na stranišče,..in po kolkih dneh je test vam pokazal?

hvala za odgovore in lp

Souly
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test za nosečnost
21.9.2007 10:52:10   
Shani
Souly lahko si noseča lahko pa da ne, tudi sama sem imela isto pred 3 ciklusi in sem se vsak dan obremenjevala ali sem ali ne, no pa je prišla po 9 dneh. Delala sem teste in se sam sekirala. Je pa veliko zgodb ko puncam testi ne pokažejo nosečnost pa so noseče ampak jim pokaže kasneje.

Jaz ti seveda želim, da zagledaš dve črtice ampak probaja počakati še kakšen dan oziroma če te skrbi je najbolje, da greš na krvni test, kjer ti bo takoj jasno pri čem si. Ali pa probaj jutri zjutraj z jutranjim urinom.

Vem, da je full težko ko čakaš in se še sikiraš ali si ali nisi in kaj če je kaj narobe ampak to vse skupaj nič ne pomaga samo sama najbolj trpiš.

Držim pesti za tebe, da test pokaže user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 12:13:48   
barbaraj
hey, jaz sem na istem kot ti.sam da mam jaz vse znake da bo m.user posted image .test je pokazal negativno.user posted image  M pa ni.

Bom še enkrat test nardila, daj ti tud čez nekaj dni!

upaj na user posted image

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 12:20:08   
KAHLO
oj. meni je cb pokazal dva dni pred bi mogla dobituser posted image  user posted image user posted image user posted image in pol je bil ta plusek ali pa črtici vsak dan bl močnejši!!

(odgovor članu barbaraj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 12:34:02   
Souly
hvala za odgovore,..ma kar naprej gledam v spodnje perilo in sem že prav obsedena,...naj že pride user posted image če bo prišla,..ali pa naj se pokaže user posted image ,..v lekarni mi je rekla naj tudi uporabim jutranji urin in da če sva proti koncu meseca user posted image , da je možno da se mi še dva tedna nič ne pokaže,...pa sej bom znorela,..sploh pa ker moj user posted image samo gleda v moj trebuh in me boža,.....
lp,

Souly

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2007 12:44:26   
Erin
Držim pesti da se user posted image NE prikaže in ti testek kmalu pokaže user posted image user posted image ...Aja, pa še to, mislim da krvni test stane podobno kot navadni urinski, samo da je bolj zanesljiv...pojdi v Zdrav. dom in tam naredi test...boš vsaj sigurna na čem si in bo dvomov konec...Vso srečo!user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 13:04:01   
Souly
a to se pa na krvi takoj pokaže? a ti krvni test naredijo takoj in ti tam počakaš na rezultate? koliko pa približno stane?

ej punce hvala za odzivnost res ste mi ful v pomoč in oporo,..

lp,

Souly

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 13:08:54   
Erin
am, čaki mislim da je tako...
- pokaže se takoj po izostanku M
- naredijo takoj in počakaš na rezultat
- stane pa...PUNCE KOLIKO ŽE? (ga še nisem šla tja nikoli delat, veš)...okoli 3,4,5,6 €...u glavnem podobno kot če bi si test kupila...

Punce, dejte ji povedat še ve, če sem se slučajno kaj zmotila...

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 13:10:25   
Souly
hvala,...a za test moraš iti zjutri na tešče ali grem lahko kar danes po službi?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 13:12:04   
Anonimen
A to greš kar v laboratorij, ali moraš iti prej k osebnemu zdravniku?

(odgovor članu Souly)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2007 13:21:22   
Erin
Glede na to da je samoplačniško mislim da greš kar direkt v laboratorij...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2007 13:29:17   
Souly
sem ravnokar klicala v Adriolab na Parmovi in so mi rekli, da odvzem stane cca. 12,00 EUR in da je potrebno biti tešč,..greš zjutraj,..tudi kave se ne sme prej popiti,..takoj pa dobiš rezultat testa,..

lp,

Souly

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2007 13:41:41   
Naja30
Tudi jaz sem delala test first sign in sicer ko sem prišla iz službe, nekje okoli štirih popoldan. Prvi dan zamude M in se je pokazala črtica.

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2007 10:15:56   
Souly
evo danes zjutraj sem šla dat kri,..rezultati po drugi uri popoldan,..joj mislite name,..jaz sem v sližbi ampka smploh ne morem funkcionirat,..upam z vsem srcem da bo user posted image in da bo čez devet mesecev user posted image ,.....rekla mi je da je krvi test stoprocenten, ker se nosečnost prvo opazi v krvi in šele potem v urinu,..

lp,

Souly

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.9.2007 12:03:49   
Souly
dobila sem izvide,..negativno je,...zdej morem pa na g pregled da ni kej narobe,..čist sem user posted image ,....

Souly

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2007 12:16:10   
kodrana
Souly brez panike. psiha naredi svoje. počakaj še akk dan, pa se bo mogoče vlila. ginekologi pravijo, da ej aptološko, če menstruaciej en dobiš 3. mesece. user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2007 12:34:17   
spelka12
Soulyuser posted image kolegica je imela 2 leti neurejene user posted image , zdej ma pa čez 1 mesec že rok.
Ne obupat, pošlihtej tole tvojouser posted image  pa boš kmaluuser posted image .

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2007 12:50:52   
Souly
ma sej to je problem, da meni nikoli ne zamuje, pa se tudi že neki časa trudiva spočeti user posted image ,...

hvala za besede tolažbe,...zdej sem tudi postavila vprašanje Pušenjaku in bom vidla kaj mi bo odgovoril,...ker sem jaz slišala da ni nujno, da je tudi krvni test 100%, ker se lahko zgodi da ne pokaže takoj, če je bila zanositev pozna,..sej veste upanje umre zadnje,...itak pa se bom danes naročila pri g da me mal pregleda in pove če je vse ok,..

a ja pa še to me zanima,..kako se meti ta temperatura, da si izračunaš ovulacijo,..kako se točno ta metoda uporablja?

hvala vnaprej za vse tolažbe in odgovore,..sem izredno vesela, ko se lahko nekomu zaupam,....

lp,

Souly

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!