|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleci spolni odnosi
21.9.2007 7:05:03   
lik
Od kje bolecine pri seksu kljub neznosti in pretirane previdnosti?Sem v 16 tednu,boli pa me ze skoraj od samega zacetka.Ko sem po odnosu opazila nekaj kapljic krvi,sem jih cisto prekinila.Sedaj pa cakam ginekoloski pregled,da vidim kako pa kaj.Ima katera podobne izkusnje in mogoce tudi bolecine v spodnjem delu trebuha?Sama imam obcutek,da mi otrocek dol pritiska.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleci spolni odnosi
21.9.2007 8:47:53   
jinksy
Moram reči, da sem tud jaz imela bolečine v spodnjem delu trebuha med odnosi, ampak krvavela nisem nikoli, tako da ti svetujem da si glede tega previdna. Meni skratka noben odnos ni bil takšen, da bi rekla da sem v njem uživala, ker se mi zdi, da sem spodaj vsa trda in zategnjena odkrito povedanouser posted image .
Glede krvavitve pa se le posvetuj pri svojem g., da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.9.2007 10:28:03   
Naja30
Posvetuj se z G, da ne bi bilo res kaj narobe.

Malo počakaj s spolnimi odnosi za nekaj časa in uživajta v božanju trebuščka user posted image

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 11:26:14   
mateyka
moja babica je rekla, da se v nosecnosti stene vagine tud (poleg veliko drugih stvariuser posted image ) spremenijo (hormoni delajo svoje) ter so lahko pri nekaterih zenskah ful obcutljive na trenje - da pa ni to nic narobe. tko pac je pri nekaterih, kaj ces..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 11:27:02   
mateyka
babica - s tem mislim porodniska babica in ne moja stara mama user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?