Nota -> RE: kakanje v kleti (21.9.2007 17:03:16)
|
Prosim za nasvet kako naj mačaka 2,ki sta stara 4 in 5 mesecev odvadim da hodita v klet na potrebo.????????????? Od zunaj jih tudi vidim da jo delata ,samo mi i jasno zakaj še hodita to delat v klet-packona!!!!! Ali kdo ve kakšen vonj mačke odganja ,da bi to po tleh polila da bi nehala IZVIRNO SPOROČILO: že 35 Prosim za nasvet kako naj mačaka 2,ki sta stara 4 in 5 mesecev odvadim da hodita v klet na potrebo.????????????? Od zunaj jih tudi vidim da jo delata ,samo mi i jasno zakaj še hodita to delat v klet-packona!!!!! Ali kdo ve kakšen vonj mačke odganja ,da bi to po tleh polila da bi nehala Baje naj bi mačke odganjal vonj citrusov .. Iz izkušenj tega ne morem potrditi, ker se moji valjajo po meni tudi kadar jem pomaranče, mandarine in jih vonj prav nič ne moti. Kaj pa če bi v kleti natavila večjo plastično posodo ali kupila kakšen mačji WC (in lopatko) ter vanj nasula mačji pesek? Mucka bosta prav gotovo hodila na potrebo v mačje stranišče. Enkrat dnevno, ko v klet neseš svežo vodo in hrano, še počistiš pesek - odstraniš sprijete grude in kakce ter jih odvržeš v smeti? Nakup peska ni velik strošek, v DM ali Mullerju se vrečka dobi že za nekaj €.
|
|
|
|