Anonimen -> RE: zanimiv problem (22.9.2007 0:28:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Mah, ja, lahko je govorit, kaka gravža je. Jaz vam pa povem, da če imaš take starše, ki jih take stvari ne motijo in naprimer šparajo na prašku in je zato posteljnina že orng smrdljiva ko se jo lahko da prat..in če si v taki družini član, ki mora bil bolj kot ne tiho... pa ti potem tudi za vse drugo dol visi, ker res ne moreš proti temu nič razen potem, ko sam služiš, greš na svoje in si z veseljem počistiš, ker imaš novo pohištvo, dovolj posteljnine, da si jo preoblečeš vsake 14 dni.... Ja, po moje je mogoče dobra ideja, da gresta na svoje in tam od začetka žnaraš, da se navadi čistoče, ker on tega pač ni navajen in tega ne pogreša, oz. ga nečistoča ne moti. Je pa velik problem, če je on tak "pacek" ti pa "puc manijak"! Potem se boš pa kr kmalu iztrošila - bodisi zaradi pucanja, bodisi zaradi jeze nanj! Dobro premisli kakšna je situacija v resnici, kakšne so prognoze in kako to izpeljati, če ti nikakor ne bo šlo skup pa raje najdi drugega! Tudi taki obstajajo, ki imajo čevlje zložene na cm natančno v omari na vedno enakem mestu in ki ti žnarajo za vsak milimeter prahca! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Srečno! Ne vem no, moja prijateljica ima take starše, da so res po domače rečeno pujsi, popolnoma neobčutljivi na svinjarijo in pri njih je totalna štala (skoraj dobesedno, samo brez krav in gnoja). Samo ona ima svoj kotiček pošlihtan u nulo.
|
|
|
|