Zadnjič sem v Ribiču jedla en bel namaz vrjetno iz rib [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sedaj bi ga pa rada še sama naredila pa ne vem kako?
Bom poskusla če je isti, bom packala to reč jutri.
Enolla -> RE: Namaz (20.9.2007 14:22:09)
Ja, verjetno je bil bacala in bianco - samo ti zna precej smrdeti hiša veš. Pri nas poznamo pregovor da smrdiš kot štokviš. Pa pred uporabo ga moraš tri dni močit, ker je precej suh. Je pa njami.
kofetek2010 -> RE: Namaz (20.9.2007 14:22:19)
bel bakalar si zgleda jedla - kako ga pripravit pojma nimam, poišči po webu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ja verjetno je bil res bacalar in sem mnenja da ga je vseeno bolje kupiti v ribarnici kot pa sama doma pacati ,ker ti vzame res bistveno veliko časa.Ga poznam od ribarnice Cerkvenik in ti lahko povem iz lastnih izkušenj da je zelo dober.