|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatne aktivnosti v vrtcu
20.9.2007 12:42:58   
muška
Domov smo dobili spisek aktivnosti, ki nam jih ponuja vrtec. Mika me telovadba-tja bova itak šla.

zanimajo pa me tudi tuji jeziki. V našem vrtcu namreč ponujajo  AN in NE. Sin bo kmalu star 4 leta, me pa zanima, če je še prehitro, da ga dajem v to? Ima katera izkušnje?
res bi bila hvaležna za kakršen koli nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatne aktivnosti v vrtcu
20.9.2007 12:45:40   
muki1
Nikoli ni prezgodaj za učenje tujega jezika. Do petih let so baje otroci tudi najbolj dojemljivi za učenje tujega jezika. Je pa tudi prav, da gre z veseljem, jaz ne bi vztrajala, če ne bi pokazala nobenega veselja..

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 12:50:16   
Lunca1
Ni prezgodaj. Tu se bodo tako ali tako bolj igrali, se učili pesmice ipd.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 12:50:23   
Miss Piggy
Pri nas imajo pa samo plesne vaje ali šahovski krožek user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 13:33:14   
pokec
Pri nas so pa rekli, da od letos naprej niso več dovoljene dodatne aktivnosti, ker ministrstvo tega ne dovoli.user posted image ZAradi tega, da ne bi bili tisti otroci, katerih starši si tega ne morejo privoščiti, prikrajšani. Gre pa seveda to za aktivnosti, ki so v času vrtca.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 13:55:01   
Pupica
muška Tia je bila stara 3 leta in gre tudi letos na nemščino. Itak se bodo le učili pesmice, peli, plesali in gibali.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 14:05:01   
muška
O super hvala vam! Mož me je tako čudno pogledal, ko sem rekla, da bi ga rada vpisala k enemu tujemu jeziku, da res nisem več vedela ali pretiravam, ali delam dobro user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 14:28:54   
sayuri
Pri nas pa sploh ničesar ni, le plesne vaje, ki so pa ful drage. user posted image  

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2007 14:40:29   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: pokec

Pri nas so pa rekli, da od letos naprej niso več dovoljene dodatne aktivnosti, ker ministrstvo tega ne dovoli.user posted image ZAradi tega, da ne bi bili tisti otroci, katerih starši si tega ne morejo privoščiti, prikrajšani. Gre pa seveda to za aktivnosti, ki so v času vrtca.

Pa tud zato, ker naj se ne bi poleg vrtca plačevalo še dejavnosti znotra tega časa, kar je meni povsem logično-saj je že vrtec potrebno plačat, zakaj bi še  nekaj dodatno, kar se dogaja v času ko je otrok v vrtcu naj bi bilo brezplačno,.......dodatne dejavnosti-plačljive- pa nas se izvajajo v pop. času.
Saj je tudi ta otroka samega nerodno, če gre vmes npr. na plesne vaje in tako zamudi dejavnost, ki se tačas odvija v njegovi skupini.

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2007 15:25:13   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

IZVIRNO SPOROČILO: pokec

Pa tud zato, ker naj se ne bi poleg vrtca plačevalo še dejavnosti znotra tega časa, kar je meni povsem logično-saj je že vrtec potrebno plačat, zakaj bi še  nekaj dodatno, kar se dogaja v času ko je otrok v vrtcu naj bi bilo brezplačno,.......dodatne dejavnosti-plačljive- pa nas se izvajajo v pop. času.
Saj je tudi ta otroka samega nerodno, če gre vmes npr. na plesne vaje in tako zamudi dejavnost, ki se tačas odvija v njegovi skupini.

to je že res. Samo, če se jaz kot starš strinjam s tem, da plačujem dodatno te zadeve in da pač zamudi delo v svoji skupini, je to moja odločitev. Vrtec ni obvezen tako kot OŠ, zato se mi ne zdi, da bi veliko zamudila v svoji skupini.

Meni se zdi sprejemljiva trenutna rešitev: dodatne dejavnosti se izvajajo po 14:30, ker takrat itak poteka golo varstvo in nevem, zakaj bi morala otroka ob 16:30 nazaj vozit, ker ima potem cela družina popoldan uničen.

Glede prvotne teme: naša bo zaenkrat hodila samo na plesne. Upam pa, da bodo organiziral tudi kakšen tečaj rolanja. Jeziki se mi zdijo tudi ok in, če ne bi bila že dvojezična, bi jo vpisala na kakšno angleščino.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2007 21:55:23   
Pupica
Pri nas so pa rekli, da od letos naprej niso več dovoljene dodatne aktivnosti, ker ministrstvo tega ne dovoli.

ups...nisem dobro prebrala, Tia se bo nemščine učila privat, ne v vrtcu!user posted image

(odgovor članu pokec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2007 20:16:06   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Meni se zdi sprejemljiva trenutna rešitev: dodatne dejavnosti se izvajajo po 14:30, ker takrat itak poteka golo varstvo in nevem, zakaj bi morala otroka ob 16:30 nazaj vozit, ker ima potem cela družina popoldan uničen.

Se strinjam! 

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2007 21:37:13   
frutka_
V kolikor ga v to ne silite in ima interes da obiskuje dodatne dejavnosti se mi zdi smiselno. Prednosti obiskovanja TJ v vrtcu so predvsem v tem , ker jih starši ne rabijo več vozit nikamor popoldan, otrokom je lažje ker so v prostoru, ki jim je znan in najpomembnejše, da so poleg prijatelji iz vrtca, ni sam.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2007 22:46:17   
bini
pri nas jih bodo pa angleščino mal učile kar vzgojiteljica in pomočnica - seveda preko plesa, igre... se mi zdi popolnoma dovolj za starost 3 leta in pa tud ni potrebno ne vem kakšnega znanja, razen nekaj pesmic, besed in veliiiiiik občutka za te male pikice - tega pa imata zagotovo user posted image ... je pa res, da če otrok uživa in se staršu da, potem ga komot date še na tečaj... čeprav sama sem mnenja, da čimmanj teh zadev, čeprav sem take tečaje za te pikce izvajala pred leti tudi sama  -otrok se mora tud igrat in ena taka ekstra aktivnost tedensko se mi zdi zaenkrat za našo malo čist zadost ... našo bomo probali nad telovadbo navdušit, se mi zdi to trenutno najbolj pametno za njen razvoj...  

Svet je lep!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?