BONI*
|
Hojla :nosecka::nosecka::nosecka:! Tudi jaz sem danes imela pregled pri G. In sem ZELO RAZOČARANA in ŽALOSTNA!:( Sploh ne vem, zakaj še hodim na preglede, ker itak nič pametnega ne zvem. Pa še to! Noseča sem 38t1d in je bil to moj zadnji pregled pri G, razen če se na PDP še ne bo nič zgodilo, potem pa naj se pridem pokazat.:ups::( Sestra mi je zmerila pritisk, dala sem urin (izvida mi niso vpisali v knjižico niti nisem zvedela, če je OK), zdravnica me je vprašala kako sem, nato pa je poslušala srčka. In to je bilo to! Ko sem jo vprašala, če mi lahko pove, koliko je težek in velik moj :duda:, je rekla da ne, ker ga sedaj ne bo šla meriti, ker nima časa in da je prejšnič itak zmerila glavico. PAZI! Čakalnica pa čisto prazna! Rekla pa je, da mi lahko okvirno pove, koliko naj bi bil sedaj velik in težek (to si lahko preberem tudi v vsaki knjigi o nosečnosti), samo da je moj večji. Ja, vaš je ogromen, je rekla:ups: Kako pa to ve? A ima mogoče moj :duda: preveliko glavo? In kakšen vaginalni UZ, pa CTG? O tem sploh ni govora! Uglavnem, na poti domov sem kar jokala, tako mi je bilo hudo. In kaj naj sedaj? Do 17.12. čepim doma in čakam, da se kaj zgodi? Sem se odločila, da takoj po prvem poporodnem G pregledu zamenjam G, te pa povem v obraz, da za moje pojme ni vredna 1/2 k... Hvala bogu je vsaj moj :duda: danes očitno dobre volje, saj že cel dan veselo :sloncek:. Mislim, da je že dopoldan oddelal tistih 10 gibov, sedaj pa samo še nadure nabija:)- A ja, meni tudi neki kolki štekajo zadnje čase. Če se hočem usesti po turško, me včasih ful zaboli v kolčnem sklepu. Sem mislila, da če se medenične vezi rahljajo in pripravljajo na porod, bi me mogle biti bolj gibčne, ne pa take kot eni kripli:ups: Lp, Boni & :duda:
|