Anonimen -> V vrtec k nunam? (30.11.2004 8:50:55)
|
Koliko pa ima tista gospa enoletnikov (ali nasploh otrok) v varstvu običajno? Jaz poznam eno, ki jih ima mislim da pet ali šest. Sicer mi ni jasno, kako zmore, ampak starši so zelo zadovoljni. Iam veliko traso in poleti so tam vzunaj. Pozimi pa res ne vem, kaj počnejo, kako jih hrani toliko, uspava ipd. Ampak take ženske imajo ponavadi kar prakso, zato je odvisno, kako je bilo pri njej do sedaj. Poznam tudi eno, ki ima svoijo dvoletno punčko pri eni gospe, ki pazi tri otroke, ne vem sicer, koliko stare, pa je tudi zadovoljna. Torej predlagam, da se najprej pozanimaš, če ta vaša gospa običajno pazi tudi več otrok in kaj misli ona, če bo zmogla. Kar pa se nun tiče, pa res ne vem. Da bi bile zato kaj slabše vzgojiteljice, ker same nimajo otrok, ne verjamem. Veliko je žensk, ki nimajo otrok, pa znajo odlično z otroki. Meni je bolj vera tuja, pa bi imela zato pomisleke. Če tebi ni (vera preveč tuja) in če te gospe preverjeno dobro čuvajo otroke, potem, kaj pa jaz vem, meni je sicer to vse skupaj res zelo tuje, ampak mogoče je pa v redu.
|
|
|
|