Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2007 10:11:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 10:14:57
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz še nisem tako daleč kakor ti, pa imam občasne vrtoglavice in glavobole, v zaprtih prostorih je ponavadi slab zrak in tam se ne počutim najbolje. Doma pa itak stalno luftamo.
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 10:23:10
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, sem imela. Kar temnilo se mi je pred očmi. Takrat sem se usedla in počivala. Povej pa G in naj ti da pregledat kri.
|
|
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 12:20:43
|
|
|
|
Nasy
|
A niso te krvne preiskave, ki jih imamo, dovolj? Moraš reči dodatno za to? V tem sem čist leva..
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 12:38:18
|
|
|
|
silvya
|
Tako sem se počutila jaz šele na koncu nosečnosti, tam nekje od 30. tedna naprej. Mi je padel hemoglobin. Dobila sem železove tabletke, ampak po njih mi ni bilo nič bolje. Bilo je tako kritična, da si enostavno nisem upala več sama v trgovino, ker me je bilo strah, da me bodo tam s tal pobirali.
|
|
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 13:26:28
|
|
|
|
bina30
|
Pri pomanjkanju železa pride po krvi premalo kisika v možgane in se zato slabo počutimo. Poleg tega je posledica tudi nizek krvni tlak. Jaz se sicer nisem slabo počutila (sedaj sem v 29t), sem pa vseeno slabokrvna in sem dobila železov sirup. Po mojem je pri tebi to vzrok. Omenila si kavico.... Kofein baje veže železo in se ga tako več sprosti iz telesa. Raje se nadihaj svežega zraka, malo potelovadi zraven, pojej kako vitaminsko bombo, pa bo!
|
|
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 20.9.2007 13:36:40
|
|
|
|
Nasy
|
Koliko pa je normalna raven hemoglobina? No, sej to napišejo v materinsko, ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2007 16:01:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vrtoglavica, mehke noge, slabost 21.9.2007 17:17:42
|
|
|
|
Nasy
|
Evo, če bo katero zanimalo za hemoglobin Hemoglobin (Hb) je glavna beljakovina v eritrocitih in krvi daje značilno rdečo barvo. Molekule kisika se vežejo na hemoglobin v pljučih, nato jih eritrociti prenašajo po telesu. Pri anemiji je število eritrocitov zmanjšano in s tem tudi raven hemoglobina v krvi. Koncentracija hemoglobina je laboratorijski parameter za postavitev diagnoze anemije. Okvirne normalne vrednosti hemoglobina so 140-160 g/l za moške ter 125-150 g/l za ženske. Svetovna zdravstvena organizacija (World Health Organization - WHO) določa kot spodnjo referenčno vrednost koncentracije hemoglobina 130 g/l za moške in ženske po menopavzi in 120 g/l za ženske pred menopavzo.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?