Samo pazi, da bo kondenzacijski, če nimaš možnosti odvoda zraka. Glede firm pa nimam pojma.
metkica1 -> RE: kupujem-nujno (20.9.2007 9:01:46)
Jaz imam gorenjevega kondenzacijskega, ima več programov bombaž, oplemeniteno, volna, mix. Sem zelo zadovoljna z njim, je čisto enostaven za uporabo, dala pa sem 140.000, pred dvemi leti.
Anonimen -> RE: kupujem-nujno (20.9.2007 9:07:37)
Jaz samo to vem, da OBVEZNO mora imeti senzor, da se ustavi, ko je perilo dovolj suho. Ne vem, če tega zdaj nimajo že vsi. Pred leti je to bilo zelo pomembno, ker niso imeli. Vprašaj v trgovini.
zanussi smo vzeli! ker je ful lep dizajn pa vse ma!špa b energijski raazred pa 7 kg!meni je ful všeč!pa 5 let garancije! pa stanr 460 evrov!ni panike takega!
adelaide sej zanussi je elektrolux to je isto ker ga oni delajo!tak je meni razložla!
sej parvim ma vse za likanje lahko pa za občutljive cote pa senzor za suho perilo torej se sam izklopi!pa zamik vklopa!ma taki lepi displejček!lahk opa tudi sam nastavljaš čas sušenja!pa znižaš lahko sam temperaturo ni vse!pa ful lep dizajn je! bom poiskala kao slikico!
ker meni niso všeč tisti ko majo vrata pri kateri not v boben vidiš!ta je na daleč v belem cel tud varat so bela!