kako se vam zdi - izkušnje prosim? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 8:07:27)

Ojla.

Ker nimam nobenih izkušenj z agencijami in takšnimi destinacijami, mi prosim svetujte.. Je to dobro potovanje ali ne? Kako je z agencijo? Imate kakšne izkušnje?

Hvala!!

Kombinacija Kairo in Hurgada

PLAČA 1 – POTUJETA 2
                                                           ODHODI VSAKO NEDELJO OD 07.10.2007-11.11.2007
1. dan: LJUBLJANA – KAIRO
Zbor potnikov na letališču in polet posebnega letala v Kairo. Po ureditvi obmejnih formalnosti prevoz do hotela ****. Namestitev. Zvečer možnost križarjenja po Nilu na ladji, ki pluje skozi Kairo in nudi veličasten pogled na mesto tisočerih luči in minaretov (vključena večerja, folklorna predstava in seveda trebušni ples). Nočitev.

2. dan: KAIRO
Po zajtrku ogled veličastnih piramid v Gizi, velike Sfinge in Dolinskega templja. Popoldne obisk papirusnega inštituta, kjer papiruse še vedno izdelujejo po starodavni metodi, sledi obisk inštituta za izdelovanje eteričnih olj. Nočitev v hotelu.

3.dan:KAIRO-ALEKSANDRIJA

Po zajtrku prosto za samostojne oglede in nakupe ali proti doplačilu možnost izleta v Aleksandrijo. Nočitev v hotelu.

4. dan: KAIRO – HURGHADA

Po zajtrku ogled Narodnega muzeja, ki nudi vpogled na neverjetna bogastva grobnic in številne druge eksponate faraonskega Egipta. Ogledali si bomo stari del Kaira ter Koptski Kairo z znamenitimi cerkvami. Prosto za samostojno raziskovanje, oglede in nakupe na bazarju Khan El Khalili. Avtobusni prevoz v Hurghado, namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

5. dan – 7. dan: HURGHADA
Bivanje v hotelu na osnovi polpenziona, prosto za počitek ali proti doplačilu izlet v Luksor, z ladjico na koralne grebene ali z jeepi in motorji na safari v puščavo.

8. dan: HURGHADA – KAIRO – LJUBLJANA
Odjava iz hotela in odhod na letališče v Kairu in polet proti Ljubljani.

Cena vključuje:
• letalski prevoz s posebnim letalom na liniji Ljubljana Kairo in Kairo Ljubljana,
• namestitev v dvoposteljnih sobah,
• stroške slovensko govorešega spremljevalca skupine (min. 15 potnikov) in lokalnih vodnikov ter stroške organizacije in izvedbe programa,
• vse oglede, vstopnine, prevoze in penzionske storitve po programu:
- Hotel **** v Kairu – nočitev z zajtrkom,
- Hotel **** v Hurghadi – polpenzion

Olivija -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 8:18:17)

Mi smo davnega leta 1998 (kmalu po atentatu v Luxorju) potovali takole:
Kairo, iz Kaira z vlakom do Luxorja, potem Hurgada, naprej na Sinaj in potem še na konec v Alexandrio. Je bila pa to ena študentska varianta za 100.000 SIT za tri tedne in bilo je fantastično. Res je malo kratko, ker mi smo bili samo v Kairu 6 dni. Videli boste pa ogromno.

Hoteli so bili čisto ok, tudi na Sinaju.

Ne vidim pa cene in agencije, pa sem že 2x preletela.

Anonimen -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 8:24:55)

Uf.. se je skrilo.. Agencija je GTC TRAVEL, cena pa je 1180 €za dve osebi.

Olivija -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 8:32:32)

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Uf.. se je skrilo.. Agencija je GTC TRAVEL, cena pa je 1180 €za dve osebi.

Glede na program se mi zdi, da je cena zelo ugodna. Vidim, da so vstopnine že vključene.

bilbo -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 9:39:49)

program je dober, 4* hoteli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], sicer malo denarja malo muzike, pa pazi na doplačila.

Olivija -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 12:59:57)

IZVIRNO SPOROČILO: bilbo

program je dober, 4* hoteli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] , sicer malo denarja malo muzike, pa pazi na doplačila.

Hotel 4* se meni zdi prav fajn. Mi smo po moje imeli 2 ali 3 * pa je bila okusna hrana in noben ni imel prebavnih motenj. Sem pa dobila hudo drisko po enem sirnem sendviču, ki sem ga nekje na ulici kupila. So mi pa njihova zdravila takoj pomagala.

bilbo -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (20.9.2007 20:13:51)

Egipt vzamem samo 5*[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], bil 3X zato [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 5* zakon - za priporočilo Mövenpick EL Gouna ali pa Iberotel Makadi Bay

Lianna -> RE: kako se vam zdi - izkušnje prosim? (21.9.2007 12:32:37)

Če želiš dobro potovanje pojdi z Oskarjem. Ker ostali mu ne sežejo do kolen. Oskar te pelje tudi tja kamor te druge turistične agencije ne, ker je popotniška agencija.

Stran: [1]