|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malinov čaj
19.9.2007 21:21:31   
Anonimen
Ali veste, zakaj se naj bi malinov čaj pil šele po 37t??
Ali bi bilo res zelo narobe, če bi ga začela piti že v 34t?
Grozi mi predčasni porod in sem pač mislila, da bi poskusila prej!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malinov čaj
19.9.2007 21:26:50   
Blejka26
ker malinini listi sprožijo lahko prejšni porod,vsaj tako pravijo.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 21:47:55   
Naja30
Baje čaj malinovih listov povzroča mehčanje materničnega vratu.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 22:13:16   
pikica78
Verjetno se vam bo zdelo neumno vprašanje, ampak mene res zanima kater čaj lahko pijem v nosečnosti? Povsod berem o negativnih vplivih različnih zelišč. Moram pit veliko tekočine in imam že dovolj vode, pa tudi pasal bi kakšen topel čajček v prihajajočih mrzlih dneh.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 22:19:39   
valči
pikica 78,če ti je vode dovolj,si kupi razne sadne čaje,planinski čaj,veliko okusov je.Izogibaj se le črnemu in zelenemu in kakim močnim zeliščnim,pri ostalih ni omejitve.

Drugače pa sem jaz malinov čaj začela pit po 35. tednuuser posted image ,eno na dan,po 37. tednu bom pa dve skodelici na dan.
Če pa kak teden prej začneš pit,mislim,da ne bo nič narobe.Za vsak slučaj pokliči h G, ti bo sestra znala svetovat,ti boš pa mirnejša.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 10:41:33   
AnaB.
Grozi mi predčasni porod in sem pač mislila, da bi poskusila prej!!

Grozi ti predčasni porod, in ti bi še pospešila vse skupajuser posted image user posted image user posted image  Pa veš, da je otroček do 37. tedna nedonošen?

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2007 11:11:36   
kasija78
Čaj iz malinovih listov se praviloma pije po 36 tednu po eno skodelico na dan in po 38 tednu dvakrat skodelico na dan. To je obdobje, ko je otrok že dovolj zrel, da bi lahko samostojno dihal in živel, če bi se moral roditi.

Anonimna, malinov čaj ti lahko kvečjemu škodi, če ti grozi predčasni porod. Naj bi mehčal porodne poti, ja, ampak tvoje se itak odpirajo predčasno.  V glavnem počivaj in upam, da boš otroka donosila do roka. Verjamem, da te skrbi. 

Pikica 78, kot je že valči napisala, vsi sadni čaji in planinski so v redu, kamilice in meta tudi. Izogibaj se zeliščnim čajem, katerih delovanja ne poznaš. Jaz pijem tudi vodo s svežo limono, ker mi je vode že res čez glavo. Aja, malinov čaj o katerem je govora ni sadni, ker je narejen iz listov maline in ne iz plodov. Takega iz plodov lahko piješ.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2007 11:21:48   
Anonimen
Narobe sem se izrazila. Grozi mi, da mi bodo predčasno sprožili porod (staranje posteljice in premalo plodovnice). Jaz sem še zaprta in zato sem mislila, da bi malo omehčala MV.

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?