Anonimen
|
Ja, se strinjam, da je bolje, da se je zgodilo tako zgodaj, če se je že moralo. Tebi, jagoda, je moralo biti še veliko težje, po 17ih tednih. Po tolikem času kaj takega niti pričakuješ ne več. Ali mogoče veš, če je možno, da je zaradi tega odmrl, zaradi Rh? In ali je res, da potem v taki situaciji, če imata z možem različen Rh in si že imela spontani splav, tvojo naslednjo nosečnost tretirajo kot rizično? Ali te samo bolj nadzorujejo? Slišala sem različna ugibanja, pa me zanima tudi vaše mnenje. Jagoda super, da si rodila kljub poprejšnjim težavam zdravega fantka. Čestitke :bravo:. Tvoja situacija mi daje malo več poguma. Verjamem pa, da bom verjetno potem, ko bom končno rodila zdravega otročka, ga znala še veliko bolj ceniti. Čeprav so mi zaenkrat vsi občutki ob rojstvu otroka nepredstavljivi, tako da ne vem, če ta "bolj" sploh lahko obstaja. In vsem puncam, ki mi stojite ob strani s svojimi posti, bi se rada zahvalila, ker mi ful pomaga pogovor o tem, branje tolažilnih in opogumljajočih besed. Vsem želim vse dobro!:rozica::rozica::rozica: Tole se oglašam še njen mož: Tudi jaz se vam zahvaljujem, da nama stojite ob strani, kajti vidim, koliko pomenijo vaše besede in spodbude moji prekrasni in čudoviti ženi, s tem pa tudi meni, saj tudi mene (nas moške) zelo boli izguba najinega otročka. Upam, da si bomo še naprej takole dopisovali in se bom tudi sam še kaj oglasil.:sloncek::sloncek::sloncek:
|