CD
|
helo, sicer je že stara tema ampak.. V vrtcu se res marsi kaj zgodi. Satrši so vedno bolj zahtevni. sam delam pedagoško smer vzgojiteljica in sem bla letos na počitniškem delu v vrtcu. temale smo pred kosilom sprevile po kosilu pa smo jih dale spat. in kaj so ženske nardile? šle so na cigaret. (tudi sama sem kadilka, ampak v vrtcu pa nikoli nisem prižgala cigarete. Prvič zato ker se itak ne sme kadit, drugič zato, ker po cigaretu še nekaj časa smrdiš in se mi ne zdi lepo, do malčkov, da bi me mogli vphat, tretjič pa zato, ker sem sposobna zdržat osem ur brez cigarete. in tudi maš v vrtcu polno drugega dela in nimam niti časa razmišljat o cigaretih.) jaz sem šla z malimi v "spalnico" kjer sem jim prebrala kakšno zgodbico. no in pol ko so se zbudili, se jih je ponavadi tak počasi začelo previjat. in ker sem bla sama z njimi, una ta druga je nekam zgasnila je tudi previjanje šlo bolj počasi. pride una ta druga nazaj, začne paničarit, a jih še nisi sprevila?!? jaz jo pa sam debelo gledam...jaaa starši pridejo zdej po njih to morjo bit že parajt in spreviti, če ne bo cel halo in ne vem kaj...meni se zdi to tak hecno, a ne morjo starši mal počakat, da ga previjem, pol pa gre otork domov... pa full se dogaja v vrtcu...marsikaj, tudi kaka miška pride včasih na obisk, pa mravlje čez leto, pa tudi kakšne oznake dajo otrokom in se pol na njihov račun posmehujejo ...mpr. v Mb. je kar doti romskih otrok..so luškani na svoj način. v skiupini kjjer sem opravljala prakso sta bili dvrže ronski deklici..kako so jih ženske klicale? Ja Srojanka (mislim, da bi jih kar zadrgnu!) so pa nekateri starši tudi velik razred zase! je mali stakno buško na čelu. ker ga je pač en drug fantek s kocko po glavi..drg dan pride njegov foter (od tistega z buško) in začne vpit po igralnici: "kje je un froc ko je mojga sina udaru, mu bom glavo razbil.." pa take, pol sem pa šla do njega pa ga spravla iz izgrežalnice in mu na lep način dopovedala, da 1. se nima kaj dret po igralnici 2. nima kaj grozit otročkom 3. da se pač to med igro lahko zgodi, kajti tudi njegov otrok je zelo ampak res zelo nabrit. tudi če bi zraven stala kira od vzgojiteljc bi se to lahko zgodilo, saj so otroci tako hitri, d aje joj! no, še bi vam lako kak primer naštela.. pridne bodite aja...meni je tamali daljinca zabrisal direkt u oko...pa ne zanalašč. je pač vrgo pilot, jaz sem bla pa na ne pravem mestu ob ne pravem času! hahahah
|