|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   arhitekt
29.11.2004 18:10:40   
MINEJA
Punce, za vse tiste, ki ste si že zgradile svojo hiško, ali mi lahko poveste, kdo vam je narisal načrt za hišo?

Hvala!

:bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   arhitekt
29.11.2004 19:09:09   
tina21
Ojla,

Midva trenutno še čakava na načrt za najino hiško.

Torej načrt sva dala delat v Projektivni atelje na Kersnikovi v Ljubljani. Ker pa imajo menda grozno veliko dela ga čakava že kar nekaj časa - se pravi od marca :(

Priporočam jih glede cene, ker so dokaj cenovno ugodni glede na ostale ponudbe, ki sva jih dobila, poleg tega pa so jih nama priporočili mnogi drugi kolegi ali znanci, ki imajo z njimi izkušnje. :bravo:

Tina

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   arhitekt
29.11.2004 21:44:37   
pika8
Mi smo šli kar na Mlinsko ,nasproti avtobusne postaje imajo načrte za hiše kakršno si zaželiš.Od tega je sicer že 8 let,še vedno so tam,mislim da se reče PIN doo.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   arhitekt
29.11.2004 23:19:19   
*missy*
Mi smo sicer gradbena firma in arhitektov nimamo.

Mami je zelo nadarjena glede tega in včasih kaj sama nariše, drugače pa je dobro če koga poznaš da malo za ceno zdilaš kajti so precej dragi.
Je pa ogromno ateljejev v ljubljani pa malo po imeniku poglej pa pojdi po vrsti - cena, čas,...

lep pozdrav...

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   arhitekt
30.11.2004 7:01:21   
Lidija
Midva sva skice naredila kar sama, nato pa sva dala vse delat v Emona projekt(Ljubljana -Dolgi most). Tam so bili še celo zadovoljni, ker sva imela toliko skic. Da so nama vse uredili je trajalo približno 4 mesece. In moram reči, da sva zelo zadovoljna. (Še ceno so nama zbili, ker sva prinesla svoje skice in sva jim s tem baje olajšala delo.)

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   arhitekt
30.11.2004 8:28:29   
mala maja
Ja tud mi smo gradben biro samo na žalost brez arhitektov.

probaj poiskati v imeniku Drago Topničan iz Ihana(je arhitakt), ali pa se obrni na SPINO II na Dolenski cesti 80, ali pa LOCUS v domžalah... No to jih je nekaj upam da ti bo kaj pomagalo.
Na AB biro -na kersnikovi se nebi preveč zanašala(slabe izkušnje)

Je pa tako da se vama verjetno splača vzeti načrt kakšne tipske hiške ker je cenejši pa še takoj ga dobiš. Saj pol sama lahko kakšne male detajle popravita.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   arhitekt
30.11.2004 9:56:11   
Boštjan-7
Pozdravljena Mineja!
Jaz sem že v zaključni fazi izgradnje naše hiške in ti lahko svetujem.
Najprej se moraš opredeliti ali hočeš načrt, ki bo samo tvoj, (kar zadevo močno podraži), ali pa se lahko zadovoljiš s tipskim načrtom, ki so bistveno cenejši, je pa res da moraš obiskati čim več projektivnih birojev, kjer ti zastonj dajo skice že izdelanih načrtov, potem pa se po dobrem premisleku odločiš zate najboljšega.
Želim ti čim več uspeha in zadovoljstva.;)

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   arhitekt
30.11.2004 11:20:09   
StBarbara
Men jo bo kr moj fant narisal:bravo: še diploma pa bo vse uradno hihi.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   arhitekt
30.11.2004 20:57:56   
MINEJA
Midva imava svoj načrt, ki ga je že narisal mož, a to ni dovolj. Mora ga potrditi in pregledati arhitekt.

Hvala vam za vse nasvete in informacije!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?