nky 23 -> malo težavic, ? (19.9.2007 11:19:21)
|
lep pozdrav! Pri nas je pred kakšnim tednom začelo to da tamali prav histerično joče, da kar solzike zraven tečejo potoložiti pa se ga ne da kar tako. včasih joče tudi po kako uro ali dve skupaj. Nazadnje je pa tako zmatran da zaspi. Prejšni teden se je prav tako nehal dojiti, tako da smo sedaj na adaptiranem od hppa ker kaj drugega noče jesti, ampak je problem tukaj da ne poje toliko kot bi moral. na obrok poje od 100 do 150 ml, star pa je tri mesece in pol. Včeraj sem mu pa poskusila dati za jest malo gresa od hippa, ki je namenjemn za po 4 mesecu ampag ga je jedel kot tavelik in se pri vsaki žlički, ki jo je dobil tako smejal, da ga je bilo veselje gledat! Ampak ali ni to malo prekmalu ali naj mu ga kar dajem??? Saj bo čez 10 dni 4 mesece star. Ponoči še posebej proti jutru se v posteljici tako premetava in krči da se mi prav smilli zraven ko ne vem kako naj mu pomagam? No dejansko me zanima ali katera ve kaj naj bi to bilo, ali pa ima podobne tažave??? Ali pa bi bilo pametno poklicati P??? lep dan še naprej in hvala!!!!
|
|
|
|