Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
js mam vse beko (pomivalc, hladilnik, pečico) candy indukcijsko plato ker jih beko ne dela, pa technovind napo ker jih beko ne dela. whirpool mam pa pralni in sušilni stroj . pralni je ok, sušilc se mi pa non stop kvari
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa v kuhinji vse Matrix, sam pomivalc je Zanussi. Pralni gorenje, sušilec pa Whirlpool in sem z vsem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:31:01
|
|
|
|
ElaM
|
Jaz imam vse Gorenje, razen hladilnika, zdaj me pa vedno bolj mika tale pomivalec. Saj najbrž, če kupuješ cenovno v nekem podobnem rangu je tudi kvaliteta primerljiva. Miele, potem Bosch, ostalo je pa verjetno en podoben šmoren.
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mam mikrovelo diadora(ne mislim diareja, zara da se ne boš norca delala), računalnik je fila, aja to ni gospodinjski aparat, hladilnik pa sergio tacchini.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:43:28
|
|
|
|
bamby
|
Konec koncev sploh ni važno kaj imaš. Morda bi zraven pogledala za pomivalca še, koliko je glasen . Ni najbolj prijetno, da ti zelo naglas pomiva, medtem, ko imaš morda goste, ali pa gledaš TV, ali pa če greš že spat.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:46:35
|
|
|
|
orhideja75
|
Vse imamo od Gorenja (štedilnik, pečica, hladilnik, skrinja, pralni stroj, sušilc), le pomivalni je Candy... Za info pa ti povem, da pomivalc od Gorenja ni vredu. ga ima moja mami in ima non stop težave. pa še kar glasen je.
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:48:46
|
|
|
|
Lenny
|
Trenutno sta pri nas doma Gorenje (hladilnik z zamrzovalnikom in štedilnik) in Candy (pralni stroj). Oboje se odlično obnese.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:50:31
|
|
|
|
Eva28
|
Jaz ti za pomivalni stroj svetujem Bosh s čim manj funkcijami, ker na koncu uporabljaš le tisti gumbek z najvišjo temperaturo pranja. Odsvetuje pa vse, ki imajo eno goro dodati funkcij (npr. šesti čut), ker je samo večja verjetnost da se bo pokvaril. Jaz sem imela najprej Candy, pa je Bosh bistveno boljši in manj glasen.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 10:58:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Eva28 Jaz sem imela najprej Candy, pa je Bosh bistveno boljši in manj glasen. Jaz imam tudi Candy in moja mama ima tudi Candy. Moj je vgradni in novejši, njen pa ne. Njen je zelo glasen, medtem, ko je moj zelo tih. Temu pripisujem novejši model in s tem tudi večjo zvočno izolativnost. Nisem sigurna, le zdi se mi, da je glasnost 42dcb (ne vem če sem prav napisala )
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 11:08:20
|
|
|
|
daga11
|
Jaz imam vse gorensko( indukcijo, hladilnik, pečico, sušilca), bosh - pomivalca in pralni stroj ( whirpool). S sušilcem imela probleme ampak je bila serijska napaka celo glavo sušilca zamenjali zdaj OK. Z ostalim sem zadovolna.
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 12:16:49
|
|
|
|
jerikou
|
pecica,indukcijska p. Electrolux,pomivalc Bosh,kombiniran pralni+sušilni pa Ariston. S tem zadnjim zelo razočarana bil ze 3x na popravilu. Za pomivalca priporočam Bosh,ker je res tih ma funkcijo k sam prepozna kolk dolg mora prat glede na omazanost,supr zadovolna.Lih tako z Electrolux zadovolna.....
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 12:45:17
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz imam vse v kuhinji od gorenja (hladilnik, pečico, steklokeramično ploščo, napo, pomivalca) in sem zanekrat z vsem zadovoljna. S pomivalcem ni težav in tudi glasen se mi ne zdi. Je pa vgraden. Pralno-sušilni stroj imam pa Candy. Tudi zadovoljna. Od mojga sestra je imela hude probleme z novim Bosch pralnim strojem. Med pranjem je večkrat strgal cunje 3x so ga odpeljali, da so končno našli napako. Za vmes je pa dobila neka nadomestna jajca. No, na koncu je bila serijska napaka - napačna steklena vrata je imel. Se ji je Bosch zameril in je zdaj sušilca raje kupila Gorenje.
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 13:20:22
|
|
|
|
k1
|
electrolux/bosch
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 13:26:29
|
|
|
|
mmijau
|
AEG pomivalni stroj - super tiho,sem si ga kupila, ko smo bili v bloku, da ne moti mene in sosedov, pralni stroj Whirpool, hladilnik Bosch. Ha, ha ugotavljam, da sem dobro skupaj nametala znamke. No z vsem sem zelo zadovoljna. Miele pa je za vsaj eno tretjino dražji od ostalih. Predvsem sem želela tihe aparate, pa malo porabe,...
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 13:26:41
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ker je izbira gospodinjskih aparatov ogromna, smo se odlocili, da bomo (glede na pretekle izkusnje) vzeli vse kar od Electrolux-a. Ker smo opremljali celo hiso, bi se nam lahko se zmesalo, ce bi izbirali med ponudbo vseh proizvajalcev.
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 13:39:45
|
|
|
|
kofetek2010
|
štedilnik & pečica - Whirpool mikrovalovka z žarom - Sharp pomivalc - Elektrolux hladilnik - Bosch pralni stroj - Hoover sušilc - Zanussi TV - 3x Philips, 1x Grundig mali gospodinjski aparati (palični, toaster, mikser,...) - Philips
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2007 13:51:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 14:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam Elektroluxovo pečico s pirolizo: super, Elextroluxovo napa: , steklokeramična plošča Gorenje: ; pomivalni stroj SIEMENS , vgradna mikrovallovka Whirpool: ; hladilnik Gorenje: , pralno-sušilni stroj ARSITON: . Od vsega najbolj priporočam pomivalni stroj. OCENA: - 5 - 4 - 3 - 2 - 1
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 15:19:32
|
|
|
|
qwasy
|
Vse gorenje. Sva taka fena, da mava še televizor gorenje , tak fensi plazma al lcd , spod pa "gorenje" Ko sva rabila servis, je prletu takoj
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 19.9.2007 17:12:11
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
štedilnik & pečica - Electrolux mikrovalovka z žarom - Sharp (čeprav še v življenju nisem uporabila žar funkicje, teta mirkovele je pa stala bivših 70tisoč - če bi še 1x kupovala, bi kupila NAJENOSTAVNEJŠO ) pomivalc - Elektrolux hladilnik - Elektrolux pralni stroj - Gorenje sušilc - ga še nimam, se sprašujem, če ga sploh potrebujem mali gospodinjski aparati (palični, toaster, mikser,...) - rdeči program Boscha
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 20.9.2007 7:42:28
|
|
|
|
blue sky
|
steklokeramična plošča Gorenje pečica Gorenje mikrovalovka z žarom Gorenje hladilnik Gorenje pomivalni stroj Electrolux pralni stroj Whirlpool sušilec - ga žal nimam, ampak bi ga rabila
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 20.9.2007 9:38:33
|
|
|
|
bilbo
|
pečica z pirolizo - AEG steklokermaična - Elektrolux hladilnik - gorenje Pinninfarina pralni stroj - LG, sva imela prej Gorenje Pinninfarina - 4 leta, 5 x pokvarjen, pa še cote trgal , nikoli več Gorenja
|
|
|
|
RE: Znamke gospodinjskih aparatov 20.9.2007 14:01:34
|
|
|
|
palomina
|
Jaz sem za Gorenje ali pa Bosch.
|
|
|
| Stran: [1] |
Preglas v imenu?AninchyKatera "oblika" imena Martin vam je ljubša?Martin z poudarkom na A (
49%)
Martin z poudarkom na I (
51%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!