|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znamke gospodinjskih aparatov
19.9.2007 10:25:47   
ElaM
Katere znamka gospodinjskih aparatov se vam najbolje obnesejo oz. kaj ste kupili za v kuhinjo?
Trenutno kolebam med Gorenjevim in Whirpoolovim pomivalcem, cena je nekje tam tam, pa ne vem katerega naj izberem. Whirpoolov ima nekaj funkcij več. A ima katera izkušnje s to znamko?

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znamke gospodinjskih aparatov
19.9.2007 10:27:30   
Anonimen
js mam vse beko (pomivalc, hladilnik, pečico) candy indukcijsko plato ker jih beko ne dela, pa technovind napo ker jih beko ne dela. whirpool mam pa pralni in sušilni stroj . pralni je ok, sušilc se mi pa non stop kvari

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2007 10:28:49   
Anonimen
Jaz mam pa v kuhinji vse Matrix, sam pomivalc je Zanussi. Pralni gorenje, sušilec pa Whirlpool in sem z vsem zelo zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2007 10:31:01   
ElaM
Jaz imam vse Gorenje, razen hladilnika, zdaj me pa vedno bolj mika tale pomivalec. Saj najbrž, če kupuješ cenovno v nekem podobnem rangu je tudi kvaliteta primerljiva.
Miele, potem Bosch, ostalo je pa verjetno en podoben šmoren.

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2007 10:32:35   
Anonimen
Jaz pa mam mikrovelo diadora(ne mislim diareja, zara da se ne boš norca delala), računalnik je fila, aja to ni gospodinjski aparat, hladilnik pa sergio tacchini.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2007 10:43:28   
bamby
Konec koncev sploh ni važno kaj imaš. Morda bi zraven pogledala za pomivalca še, koliko je glasen user posted image . Ni najbolj prijetno, da ti zelo naglas pomiva, medtem, ko imaš morda goste, ali pa gledaš TV, ali pa če greš že spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2007 10:46:35   
orhideja75
Vse imamo od Gorenja (štedilnik, pečica, hladilnik, skrinja, pralni stroj, sušilc), le pomivalni je Candy...
Za info pa ti povem, da pomivalc od Gorenja ni vredu. ga ima moja mami in ima non stop težave. pa še kar glasen je.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2007 10:48:46   
Lenny
Trenutno sta pri nas doma Gorenje (hladilnik z zamrzovalnikom in štedilnik) in Candy (pralni stroj). Oboje se odlično obnese.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2007 10:50:31   
Eva28
Jaz ti za pomivalni stroj svetujem Bosh s čim manj funkcijami, ker na koncu uporabljaš le tisti gumbek z najvišjo temperaturo pranja. Odsvetuje pa vse, ki imajo eno goro dodati funkcij (npr. šesti čut), ker je samo večja verjetnost da se bo pokvaril. Jaz sem imela najprej Candy, pa je Bosh bistveno boljši in manj glasen.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2007 10:58:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Eva28
Jaz sem imela najprej Candy, pa je Bosh bistveno boljši in manj glasen.

Jaz imam tudi Candy in moja mama ima tudi Candy. Moj je vgradni in novejši, njen pa ne. Njen je zelo glasen, medtem, ko je moj zelo tih. Temu pripisujem novejši model in s tem tudi večjo zvočno izolativnost.
Nisem sigurna, le zdi se mi, da je glasnost 42dcb (ne vem če sem prav napisala user posted image )

(odgovor članu Eva28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2007 11:08:20   
daga11
Jaz imam vse gorensko( indukcijo, hladilnik, pečico, sušilca), bosh - pomivalca in pralni stroj ( whirpool). S sušilcem imela probleme ampak je bila serijska napaka celo glavo sušilca zamenjali zdaj OK.
Z ostalim sem zadovolna.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2007 12:16:49   
jerikou
pecica,indukcijska p. Electrolux,pomivalc Bosh,kombiniran pralni+sušilni pa Ariston. S tem zadnjim zelo razočarana bil ze 3x na popravilu. Za pomivalca priporočam Bosh,ker je res tih ma funkcijo k sam prepozna kolk dolg mora prat glede na omazanost,supr zadovolna.Lih tako z Electrolux zadovolna.....

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2007 12:45:17   
Muca83
Jaz imam vse v kuhinji od gorenja (hladilnik, pečico, steklokeramično ploščo, napo, pomivalca) in sem zanekrat z vsem zadovoljna. S pomivalcem ni težav in tudi glasen se mi ne zdi. Je pa vgraden. Pralno-sušilni stroj imam pa Candy. Tudi zadovoljna. Od mojga sestra je imela hude probleme z novim Bosch pralnim strojem. Med pranjem je večkrat strgal cunje user posted image 3x so ga odpeljali, da so končno našli napako. Za vmes je pa dobila neka nadomestna jajca. No, na koncu je bila serijska napaka - napačna steklena vrata je imel. Se ji je Bosch zameril in je zdaj sušilca raje kupila Gorenje. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2007 13:20:22   
k1
electrolux/bosch

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2007 13:26:29   
mmijau
AEG pomivalni stroj - super tiho,sem si ga kupila, ko smo bili v bloku, da ne moti mene in sosedov, pralni stroj Whirpool, hladilnik Bosch. Ha, ha ugotavljam, da sem dobro skupaj nametala znamke. No z vsem sem zelo zadovoljna.
Miele pa je za vsaj eno tretjino dražji od ostalih. Predvsem sem želela tihe aparate, pa malo porabe,...

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2007 13:26:41   
mojsoncek
Ker je izbira gospodinjskih aparatov ogromna, smo se odlocili, da bomo (glede na pretekle izkusnje) vzeli vse kar od Electrolux-a. Ker smo opremljali celo hiso, bi se nam lahko se zmesalo, ce bi izbirali med ponudbo vseh proizvajalcev.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.9.2007 13:39:45   
kofetek2010
štedilnik & pečica - Whirpool
mikrovalovka z žarom - Sharp
pomivalc - Elektrolux
hladilnik - Bosch

pralni stroj - Hoover
sušilc - Zanussi

TV - 3x Philips, 1x Grundig

mali gospodinjski aparati (palični, toaster, mikser,...) - Philips

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
19.9.2007 13:51:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
19.9.2007 14:42:27   
Anonimen
Jaz imam Elektroluxovo pečico s pirolizo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, Elextroluxovo napa:  user posted image user posted image user posted image  , steklokeramična plošča Gorenje:  user posted image user posted image user posted image user posted image ; pomivalni stroj SIEMENS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , vgradna mikrovallovka Whirpool: user posted image user posted image user posted image ; hladilnik Gorenje: user posted image user posted image user posted image user posted image , pralno-sušilni stroj ARSITON:  user posted image user posted image user posted image user posted image .  Od vsega najbolj priporočam pomivalni stroj.

OCENA:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -  5
user posted image user posted image user posted image user posted image -  4
user posted image user posted image user posted image  - 3
user posted image user posted image - 2
user posted image - 1

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.9.2007 15:19:32   
qwasy
Vse gorenje. Sva taka fena, da mava še televizor gorenje , tak fensi plazma al lcd user posted image , spod pa "gorenje" user posted image
Ko sva rabila servis, je prletu takoj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.9.2007 17:12:11   
Strawberrie Cherrie

štedilnik & pečica - Electrolux
mikrovalovka z žarom - Sharp (čeprav še v življenju nisem uporabila žar funkicje, teta mirkovele je pa stala bivših 70tisočuser posted image - če bi še 1x kupovala, bi kupila NAJENOSTAVNEJŠOuser posted image )
pomivalc - Elektrolux
hladilnik - Elektrolux

pralni stroj - Gorenje
sušilc - ga še nimam, se sprašujem, če ga sploh potrebujemuser posted image

mali gospodinjski aparati (palični, toaster, mikser,...) - rdeči program Boscha

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.9.2007 7:42:28   
blue sky
steklokeramična plošča Gorenje
pečica Gorenje
mikrovalovka z žarom Gorenje
hladilnik Gorenje
pomivalni stroj Electrolux
pralni stroj Whirlpool
sušilec - ga žal nimam, ampak bi ga rabila user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.9.2007 9:38:33   
bilbo
pečica z pirolizo - AEG
steklokermaična - Elektrolux
hladilnik - gorenje Pinninfarina 

pralni stroj - LG, sva imela prej Gorenje Pinninfarina - 4 leta, 5 x pokvarjen, pa še cote trgaluser posted image user posted image , nikoli več Gorenja

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.9.2007 14:01:34   
palomina
Jaz sem za Gorenje ali pa Bosch. 

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.10.2007 12:51:20   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Katere znamka gospodinjskih aparatov se vam najbolje obnesejo oz. kaj ste kupili za v kuhinjo?
Trenutno kolebam med Gorenjevim in Whirpoolovim pomivalcem, cena je nekje tam tam, pa ne vem katerega naj izberem. Whirpoolov ima nekaj funkcij več. A ima katera izkušnje s to znamko?

Mi prisegamo na Gorenje (od mikrovalovke, nape, pečice, kuhalne plošče, hladilnik azamrzovaln eomare, pralneg astroj ain sušilca perila celo TV) ostaega pa nimamouser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!