mlinčka -> RE: ZA NAS (300. nadaljevanje) (19.9.2007 16:42:40)
|
[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_11.gif[/image] Draga Anitka, kej tazga! Se nimam za pesimista, ampak prva stvar, k mi je padla na pamet, je bla:"Pa kaj se en spet gre?! Komu spet ni jasn, da ma tale 300tka en poseben pomen?! Mislm!" Ko sm pa odprla, sem pa kar rabla en cajt, da sem sprocesirala. In sem seveda absolutno navdušena. In vsekakor ponosna nate. Na oba, no, samo tvoje bitke segajo dlje nazaj. Res iskrene čestitke!!! Malo bolj emocionalna pri tej zadevi sem pa zato, ker spremljam tale nadaljevanja od prvega naprej in si ena izmed punc, s katerimi sem začela približno v istem času dajati skozi tele naše muke. Sem pa vsa ta leta samo brala in se zaklela, da premierno začnem pisat na RR, ko zanosim. Ker pa od tega še danes ni nič, sem se pustila izbezat iz ilegale in sem ter tja malo navijam na IVF-ICSI. Skratka, Anitka, ni besed s katerimi bi ti znala opisat svoje občutke. Saj sem za vsako vesela, ampak tole pa res vse poseka! Ti pa zdej samo uživaj in še enkrat uživaj, ostale pa pridemo enkrat za tabo. Zdej bo tvoj moto "UPANJE UMRE ZADNJE" postal naša parola!
|
|
|
|