|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj je bila prva stvar ...
19.9.2007 11:20:30   
klaja
Pri Juliji sem najprej kupila copatke, ki sem ju dala babicama, vsaki enega. Lepo zavitega v papir, bilo je pa to pri 3. mesecih in sicer za božič, tako da sta dobili lepo darilo. Drugače pa sem potem nekje v 4. mesecu kupila dva bodija.

Sedaj pa sem v 21. tednu kupila kompletek, hlače in majčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.9.2007 15:34:08   
sinskaT
Prva stvar, ki sem jo kupila za sončeka, so bili majceni štunfki, ki sem jih priložila home-made čestitki in jo dala bodočemu očku za roj. dan user posted image , tko da ne bo pozabil kako je zvedel, da prihaja najina prva bebica.
Me zelo žuli, da bi kupila še kaj, pa je kar zgodaj- bom pa potlej več, po 5 mesecu user posted image .

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.9.2007 21:39:33   
SuzanaKK
Kr voziček po morfologiji, sicer pa mi je botra podarila že prej knjigo "Kako vzgojiti uspešnega otroka". Zdaj pa imam počasi že vse ta velike stvari (voziček, košaro za novorojenčka, lupinico, posteljico, banjico s stojalom ...) in bom šla v šoping po cunjice. Komaj čakam vikend, da se odpravim v celjski C&A, pa upam, da najdem še zame kake hlače.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.9.2007 21:42:17   
Anonimen
Po mojem eno plišasto ovčko za Miklavža ali Božička ali nekaj takega. Vem, da je na krožniku pisalo Dojenček.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
20.9.2007 8:43:03   
tintin
Malega medvedka Puja, pri cca 6t. Ker sem krvavela sem ga kupila bolj v smislu "boljšega občutka"....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.9.2007 8:55:11   
Jančika_
Kolikor se spomnim, je bil pri tavečjem prvi nakup kar voziček, ko sem bila noseča kakšne 4 mesece. Nakupa cotk sem se izogibala, dokler nisem izvedela spola (tam nekje pri 32 tednih). Za tamalega se pa sploh ne spomnimuser posted image . Mislim, da kompletek za iz porodnišnice in tudi to je bilo precej pozno, ker smo spol spet izvedeli šele po 30.-tem tednu.

Sem si pa takoj, ko sem prvič ugotovila, da sem noseča, nakupila celo goro nosečniških cot v H&M - v Gradcu so imeli prav takrat namreč razprodajo in sem dobila majice za 5€, hlače za 10 itd. O tem, da sem se do takrat, ko je bilo to smiselno obleči, tako zredila, da hlač nisem več spravila čez bedrce, pa ne biuser posted image .

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.9.2007 22:23:28   
MamiBom
Super vas je brati user posted image

Jaz bom počakala, dokler ne izvem da sem noseča. Da ne bi bila prehitra ... bad karma pa to user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 7:51:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MamiBom)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 22:50:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
22.9.2007 18:05:08   
Vilma
Knjigico "To sem jaz"
Mislim da, ko sem bila noseča 8 tednov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.9.2007 7:24:11   
Naša črtica koraka
uf, jaz sem pa zdržala do 25 tedna in takrat kupila prvo stvar za detece ... eno lutkico za na nogico, ki ropota.  Sem pa imela že podarjeno posteljico, nekaj cotic ...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.9.2007 16:34:40   
polonca78
na dan ko sem zvedela, da sem noseča, sem kupila enega pajacka! enkrat prej sem kupila pa ene copatke.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.9.2007 21:46:33   
Srčekgirll
Jst bom pa kr sama sešila, s pomočjo sestre, posteljnino za user posted image . Danes sm kupila blago, ki je primerna tako za fantka ali deklico ( ne vem kaj bo). To bo pač preprosta posteljninca za v zibko.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.9.2007 13:58:34   
*tajda*
Prva stvar je bil pajacek in sicer že v 7 tednu,ker se z možem nisva mogla upreti,user posted image (pa še barvo sva zadela) Vse ostalo pa po morfologijiuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.9.2007 14:25:23   
MalaPika07
Škarjice za nohtke strižt. user posted image user posted image  In to takoj po prvem pregledu... nekje v 9.tednu.

Zaspanček Roman... 6.8.2007

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?