Anonimen -> Naj, naj otroci (18.9.2007 17:05:04)
|
Sej ne vem kam dati tole mojo tematiko, ampak mislim, da bo tu kar v redu. Sama sem pred parimi meseci postala mama - in ugotovila, da ni pomembno le, da je otrok zdrav, ampak da je NAJ v vsaj enem pogledu. Ali ima najnovejši voziček, ki se ga v Sloveniji ne dobi, ali pa se ga težko dobi in ima zasoljeno ceno, da te kap. Ali ima vsaj 10 zimskih bundic, pa še povrhu 8 zimkih kombinezončkov,.. pa ne samo, da jih ima - morajo biti znamke. Sej jih ima čisto komot, ampak ni treba vsako drugo besedo to povedati! Če se ne pretirava vsaj v materialnem smislu, mora izstopati kje drugje (beri: če starša nimata toliko, da se preseravata na veliko in ima kakšno majčko tudi rabljeno). Na primer eni pa dobesedno pitajo otroka, da ima največ kg, pa kdo je največji, pa koliko zobkov ima en,... Če se ne sedi pri 5-ih mesecih, če se ne plazi pri 6-ih mesecih, hodi pri 8-ih,... potem tvoj otrok pač ni IN! Ja, pa še to, če ne poje vsaj 250ml GH že takoj na startu uvajanja, se sploh ne oglašajte, da uvajate gosto hrano! In če vaš otrok pri enem letu ne pove kakšnega kompliciranega stavka, ki vsebuje vsaj 5 tujk, 2 frazi in jih na koncu še analizira, potem... Pa kam smo prišli? A so lahko otroci samo otroci, takšni čisto običajni, normalni... takšni kot smo bili vsi mi? Morajo res vsaj v eni stvari presegati svoje sovrstnike, da so IN? A nimamo otroke zato, ker smo si jih želeli, ker jih imamo radi - ali jih imamo zato, da se vsaj s kakšno stvarjo v življenu lahko pohvalimo? Ne vem... mogoče pa samo jaz nisem normalna in ker imam normalnega, povprečnega otroka?!
|
|
|
|