Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 17:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja poznat se ne bi smela brazgotina, je pa ful pomembno KAJ si pekla v ponvi al kuhala. Baje je pol otrok alergičen na to. Upam da niso ble kake palačinke, ker so otroci ponavadi nori naje in pol bi tvoj ful bil žalosten ko bi drugi lahko jedli. [/quote] In kakšna je tu logična razlaga?
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 17:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja poznat se ne bi smela brazgotina, je pa ful pomembno KAJ si pekla v ponvi al kuhala. Baje je pol otrok alergičen na to. Upam da niso ble kake palačinke, ker so otroci ponavadi nori naje in pol bi tvoj ful bil žalosten ko bi drugi lahko jedli. In kakšna je tu logična razlaga? Kaj sploh obstaja logična razlaga na tako glupo vprašanje?
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 17:59:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja poznat se ne bi smela brazgotina, je pa ful pomembno KAJ si pekla v ponvi al kuhala. Baje je pol otrok alergičen na to. Upam da niso ble kake palačinke, ker so otroci ponavadi nori naje in pol bi tvoj ful bil žalosten ko bi drugi lahko jedli. In kakšna je tu logična razlaga? Kaj sploh obstaja logična razlaga na tako glupo vprašanje? Ne bit nesramna. Mene zares zanima od kod takšne ideje! Napiši mi prosim, kje bi lahko bil razlog za alergijo! Da vidim, če si sploh kaj pomislila preden si napisala.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, hecajo se
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:03:36
|
|
|
|
Anonimen
|
SajIZVIRNO SPOROČILO: kind lady Anonimna, hecajo se Se mi je zdelo oz. sem upala na to. Čeprav glede na to, kaj tu vse preberem, nisem čisto prepričana.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je zdelo oz. sem upala na to. Čeprav glede na to, kaj tu vse preberem, nisem čisto prepričana vse je res, kind lady, ne trosi neumnosti.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:06:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Da vidim, če si sploh kaj pomislila preden si napisala. O ja, pa fejst je morala pomisliti, da je lahko prišla do razlage.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi je zdelo, ja.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:18:15
|
|
|
|
**taya**
|
jao ženske a nimate drugega dela,temveč se ubadat s tem kaj je kera rekla. Ženska je pač hotela pomagati,kaj ste koj skočile nanjo?? res nesramno! JAZ SEM POSTAVILA VPRAŠANJE IN HVALA VSEM KI MI HOČEJO IN SE TRUDIJO POMAGAT,TISTE KI BI SE PA RADE SAMO KREGALE IN GLEDALE KAJ JE KERA NAPISALA SI NAREDITE "KREGALNI MON PAMETNJAKOVIČEV". sory sam kar je pa preveč je pa preveč
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:20:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav imaš, res nesramno. Se opravičjuem, samo ne vem komu. Kdo je bil "napaden" oz. komu se smejemo na tej temi? Ne razumem popolnoma nič več.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:21:21
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: **taya** TISTE KI BI SE PA RADE SAMO KREGALE IN GLEDALE KAJ JE KERA NAPISALA SI NAREDITE "KREGALNI MON PAMETNJAKOVIČEV". A si hotela reči RR?
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:37:56
|
|
|
|
Naja30
|
Za poscat! Ne bo se poznalo, samo če boš kaj ukradla, se bo. Tako moja tašča pravi, ne mene kregat Zdaj pa resno. Noseča si res že kar dosti, da bi lahko vedla, da je med tvojo kožo in otrokom kar nekaj plasti, sicer ti je pa ena že opisala, kaj vse je vmes. Če bi se kar vse poznalo, bi bila moja cela v modricah in polomljena, ko sem tolikokrat kam prislonila s trebuhom.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Noseča si res že kar dosti, da bi lahko vedla, da je med tvojo kožo in otrokom kar nekaj plasti, sicer ti je pa ena že opisala, kaj vse je vmes. In to žće z drugim otrokom, kolikor se razbrala.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 18:42:25
|
|
|
|
cmokec
|
Dejte punce no, saj je samo vprašala. To je skoraj tako resno, kot pri meni. Ko je bila mami noseča z menoj, smo imeli tudi mačke doma. In jaz - sedaj se moram vsak drugi dan briti. Uf, sem jezna, pa nimam kaj.
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:00:24
|
|
|
|
glista
|
Pa saj nisi resna. Kaj misliš, da bo otrok zažgan ven prišel Če pa si čisto resno postavila to vprašanje, pa ti predlagam kakšen pregled v ustrezni zdravstveni ustanovi (Lj- Polje) Pa ne morem verjet, bi se šli starševstvo, ampak totalno nevedni. A to že veš, da če te kdo dalj časa gleda v trebuh, da otrok potem škili
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:07:27
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: glista Kaj misliš, da bo otrok zažgan ven prišel Zažgan najbrž ne , upam pa, da tudi vžgan ne bo prehudo.
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:19:56
|
|
|
|
benika
|
JAZ SEM POSTAVILA VPRAŠANJE IN HVALA VSEM KI MI HOČEJO IN SE TRUDIJO POMAGAT,TISTE KI BI SE PA RADE SAMO KREGALE IN GLEDALE KAJ JE KERA NAPISALA SI NAREDITE "KREGALNI MON PAMETNJAKOVIČEV". Se vidi, da si nova v našem kurniku. Če se boš tako razburjala za vsako stvar, se boš kmalu izpisala ali zamenjala nick. Se bo treba kr navadit nas kokošk. Punce ne mislijo slabo, na takšno vprašanje kot je tvoje pa lahko pričakuješ tudi smeh in malo zafrkancije. Aja, pa pisanje z velikimi črkami se smatra za dretje, kar pa na RR ni dovoljeno.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa je vprašanje leta ja Punca, kkšno knjigo v roke, lepo prosim, da ti bo vsaj približno jasno kako funkcjonira tvoje telo in otrok v njem. Pa tud za nadaljno nego in vzgojo si kaj preberi. K če boš vse neumnosti k ti jih bodo prjatlce, tetke, tašče....naložile verjela....ježeš . Za dobro otroka, če ti je že za svojo razgledanost vseeno.
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:31:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
joj joj tole ste pa me napisale...cmokec, a se ti kaj sanja, a smo mel pri nas tud mačke, ker se moram jaz tud na dva dni brit??? Pa verjetno ja, bo otrok opečen, dej najbolj da ga s kakšno kremo proti opeklinam namažeš
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:40:27
|
|
|
|
scubadiver
|
Baje da bi morala sedaj pojesti tubu paste za opekline, da bo prišlo do otročka in bo tudi njemu pomagalo... Recimo Kamagal bi bil po moje prav primeren. Ok, čeprav glede na to, kaj sprašuje raje povem, da se samo hecam, kot da bi tole res probala
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:47:57
|
|
|
|
Pia77
|
Saj je hecno vprašanje, sem se tut jaz nasmejala... :) Ampak pomislite na to, kako se lahko npr. zdravstveno osebje smeji nekaterim čisto resnim (in na RR sploh ne smešnim) vprašanjem. :)
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:50:21
|
|
|
|
Tanayya29
|
no tudi jaz sem se nasmejala... mogoče pa moj fantek potem ne bo imel problem s strijami,ker se jaz tako mažem dan na dan po trebuhu..kaj mislite?
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 19:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **taya** Pozdravček! ali katera ve če se bo poznala na otroku brazgotina ker sem se opekla ob ponev na spodnjem delu trebuha? sem pa v 30.tednu nosečnosti hvala vsem Hec, a ne?
|
|
|
|
RE: opekla sm se ob ponev,se bo poznalo na ot... 18.9.2007 20:20:07
|
|
|
|
Maxica
|
Za poscat, resno. Pa ko sem mislila, da sem že vse prebrala, pa še Cmokec udari.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?