babylove -> RE: Posteljnina (18.9.2007 15:36:38)
|
Babylove, ali drži, da novorojenčka ne daš takoj v spalno vrečo? Baje, da se ga da pri 3 mesecih, tam okoli. Al se motim? Jaz sem morala prinesti spalno vrečo v porodnišnico, torej se lahko uporablja takoj. Glede odsvetovanih delov posteljnine pa sem bila posvarjena s strani pediatra v porodnišnici, zraven so mi dali zloženko in tudi na kasnejših pregledih so zmeraj strogo opozarjali glede tega. Gre pa za blazino, ki je dojenček ne rabi, odejo oz. pokrivanje nasploh, obrobe za posteljo in razne plišaste živali. Vse našteto nima kaj iskati v dojenčkovi postelji, ker se lahko s tem zaduši. za tisto, ki me je zgoraj opljuvala: ceprav sem te citirala, je bil post splosen in namenjen vsem. Sicer pa se zavedam, da vsak dela po svoje, ampak po prebranem na tem forumu si upam predpostavljati, da je večina slovenske pediatrije (kar se tiče ravnanja z dojenčkom) priblizno 30 let za casom, zato sem želela povedati, kako se stvari počnejo drugje. Kogar ne briga za varnost lastnega otroka, pa kar naj po svoje.
|
|
|
|