Malo smo bolni... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Blink1 -> Malo smo bolni... (29.11.2004 12:55:46)

Zdravo

Moja Neja malce kašlja in kiha, pa tudi nosek jo malo jezi. Od zunaj sicer ni videti zamašen, ampak se sliši, ko vleče zrak. V nosek ji dvakrat dnevno vbrizgam nivejino raztopino in sčistim z vatico. Doktor je rekel, da kapšlja in kiha zaradi noska...je pa meni dal antibiotike ker sem enako prehlajena,. Pa priporoča čimveč sprehodov ... torej zraka.

Moram reči, da ni ful bolna...ponoči spi brez problemov...tudi z dudo - tako da lahko diha.

Ali ji lahko še kako pomagam?? Kaj pa tista hladilna mazila za prsi?? Jo lahko namažem? Mislim, da ima Wick eno mazilo za otroke.

Aja...Neja je stara skoraj 4 mesece in se ne doji.

Hvala in LP
Nina:sloncek:

limaš -> Malo smo bolni... (29.11.2004 14:16:59)

Živjo !

Masažni gel za prsi sem jaz uporabljala in ga še če je potrebno od Galenskega labarotorija, za nosek pa prav tako gel za nosek za dojenčke, vse se dobi v lekarnah. Nam je ful pomagalo in še vedno nam kadar to potrebujemo.Drugače pa veliko vlage v prostorih in seveda svežega zraka kolikor je mogoče ob takem vremenu. Aja pa maminih in atijevih objemčkov ne pozabit, to je še vedno najboljše zdravilo za vse tegobe naših srčkov:bravo:9nebesa

frutka_ -> Malo smo bolni... (29.11.2004 16:08:44)

Ninika bolni sta!? Upam, da se bosta čimprej pozdravili. Poskusi ji dvigniti ležišče, osvežiti zrak s kakšnim oljem in jo čimveč cartat. Božčika!!!!Upam, da se bo pozdravila. Ne skrbi! Do UZ-ja kolkov se pozdravita, potem vržita stran plenice in Neja bo fulll zadovoljna!

Lupčka Neji na lička od Filipa!

Blink1 -> Malo smo bolni... (29.11.2004 17:20:15)

Frutka...ni take sile:) Malce samo kašljamo in kihamo...pa nič hudega...

V sredo greva na UZ...Kriza!!! Sem že zdaj živčna, upam da bo vse OK

Stran: [1]