|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj se otroček obrne?
18.9.2007 13:26:01   
Anonimen
Živjo!
Mene pa zanima,kdaj se otrok obrne v pravilno lego.Saj prebrala sem,da nekje od 33 tedna naprej.Pa me vseeno zanima,če ste to same občutile,se trebuh kaj spremeni?
Sama sem v 31 tednu,
Hvala za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj se otroček obrne?
18.9.2007 13:35:11   
bina30
Jaz sem v 29 tednu in moj user posted image  je že pravilno obrnjen. Ne vem pa, kdaj se je obrnil, nisem čutila. Pa tudi trebuh je čist isti kot vedno, samo vztrajno pač raste....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2007 13:51:10   
Tanayya29
Živjo!
Jaz sem v 33 tednu,pa mislim,da je moj otroček že pravilno obrnjen,saj močnejše brce čutim navzgor,če pa kovca pa čutim čist dol..no tako si jaz to predstavljam..verjetno mi na pregledu čez par dni potrdi...
trebušček pa raste,ja.Mogoče se je meni malo spustil,kar je pač tudi normalno,saj kmalu rodim..no čez 6 tednov....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2007 14:28:15   
sonce78
Moj user posted image se je obrnil po 34. tednu. Na pregledu v 34 tednu je bil še v medenični vstavi in bi me ginekolog poslal na zunanji obrat, če se ne bi do 37. tedna obrnil. Pa se je user posted image user posted image user posted image priden fantek moj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 15:39:16   
AnaB.
Moj se je obrnil že okoli 26. tedna. Obrata točno nisem čutila, je bil pa zelo zelo poskočen nekaj dni in se je verjetno takrat obrnil in iskal pravo lego. Nazaj se ni več obračal user posted image .

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2007 17:44:56   
jinksy
Meni se je moja pikica obrnila nekje v 35. tednu in tega nisem čutila. Edina razlika potem je bila vsaj pri meni ta, da ko jo cuka zdaj to čutim spodaj zelo nizko na trebuhu, prej pa je bilo tud kje drugje to zaznat.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2007 19:01:26   
glista
Kadar se mu zazdiuser posted image
Men se je v 38 tednu in sem zelo konkretno to čutila. Ni bilo možno zgrešit.
LP,
Pija.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2007 21:04:24   
Nikki24
Moj je bil v 28. tednu že obrnjen.

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2007 21:08:02   
novakatja
Moj se je obrnil nekje po 29. tednu. Cele noči je tako telovadil, da sem mislila da me bo kar premaknilo. Potem je pa G v 34. tednu ugotovila, da je glavica sedaj spodaj.

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2007 21:18:08   
MarijaPo
Moja v 37. tednu.

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2007 12:31:36   
Nika v službi
Moja je bila ful zgodnja, kmalu po morfologiji, tam okoli 24. tedna, se je že obrnila. In ostala tako do konca (no, kdo ve, mogoče se je vmes tudi kdaj obrnila, ampak se je do naslednjega pregleda, spet povrnila v "pravi" položal).

Na trebuhu in sicer nisem ničesar opazila, le brcike so prihajale z drugega konca.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2007 0:40:37   
yellowcrystalstar
nisem čutila kdaj se je obrnila, ampak po UZ je bila že od 28. tedna naprej in je zadnje tri mesece vadila stojo na glavi.user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?