Kam ste se skrile (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pupika -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:06:29)

Pupike kam ste se danes skrile, verjetno imate vse polno dela in ste čist noter padle v svoje delo.

Kako ste kaj, in ali je katera nova :nosecka:?

LP:kuza::kuza:

anadejka -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:11:37)

Čaw pupika!!!
Men je tut dons kr mal dolgčas pol pa prebiram za cel vikend nazaj.Pa fuuuul je nosečk zadne čase.Ne vem zakaj tut mene ne zadane ta sreča:(
Drgač pa so se meni ravno danes začeli O dnevi,tak da bomo veselo in čimveč:sloncek::sloncek::sloncek:.

Lepe pozdravčke...........andrejka76:kuza:

KIRA -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:11:45)

ma jaz sem tu, ampak moja že 2 dni zganja cirkus in se dere. ne vem kaj ji je, pa jo nosim okrog...:zmeden:

Joni -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:16:09)

Kira, kdo je pa izbral to lepo ime za vajino punčko?
Je tak lepi cotek s temi laski!

Joni:nosecka:

žužu -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:20:59)

hm, meni je tudi kar dolgčas danes. prav škoda, da nas je tako malo, imajo vse delo...

pety78 -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:29:25)

Tečen ponedeljek..... Ja nič, gremo na kafe, pa bo. Služba že počaka, a ne? :)- :)- :)- :)- :)- :)-

buškica -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:30:33)

ojla!
vidim da vas je danes bolj malo tle gor.
Oh pa ta ponedeljek, vsi so tečni, sve naj bi blo že včeraj narejeno, pa še dež pada. Totalno zanič dan.
Ze par dni me bolijo ledvica ampak nic ne kaže na kakšno vnetje. kaj mislite da je to.

malo :rozica::rozica::rozica:za lepši dan
buškica

pupika -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:34:25)

OOooooo, saj nas je kar nekaj ki nam je dolgčas, no saj jaz imam malo dela, ampak ne morem da ne bi visela gor na RR.

Andrejka vidva zdaj kar veselo na delo, da se prime vajina pikica, potem bosta pa imela zelo lepo darilo za božič vajino pikico, ki bo rasla pod tvojim srčkom.

Kira, kaj je možno da ima tvoja mala kakšne krče, saj vem je zelo hudo, ko se ti kar srce para, ko jo gledaš kako trpi in seveda potem z njo še ti.

Žuži, pety in joni, ja služba bo že malo počakala. Na začetku sem tudi jaz malo prebirala stare poste, potem pa ni nič novega in kar čakaš kdaj bo.

Upam, da bo ta mesec ali pa naslednji mesec čimveč nosečk. Jaz pa še vedno čakam, ali bo moja M prišla ali ne, do zdaj kar dobro kaže, samo tale test me je malo spravil iz tira, ker je bil negativen kljub zamudi.

LP in :rozica::rozica::rozica::rozica: za vse vas pupike

pupika -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:34:25)

OOooooo, saj nas je kar nekaj ki nam je dolgčas, no saj jaz imam malo dela, ampak ne morem da ne bi visela gor na RR.

Andrejka vidva zdaj kar veselo na delo, da se prime vajina pikica, potem bosta pa imela zelo lepo darilo za božič vajino pikico, ki bo rasla pod tvojim srčkom.

Kira, kaj je možno da ima tvoja mala kakšne krče, saj vem je zelo hudo, ko se ti kar srce para, ko jo gledaš kako trpi in seveda potem z njo še ti.

Žuži, pety in joni, ja služba bo že malo počakala. Na začetku sem tudi jaz malo prebirala stare poste, potem pa ni nič novega in kar čakaš kdaj bo.

Upam, da bo ta mesec ali pa naslednji mesec čimveč nosečk. Jaz pa še vedno čakam, ali bo moja M prišla ali ne, do zdaj kar dobro kaže, samo tale test me je malo spravil iz tira, ker je bil negativen kljub zamudi.

LP in :rozica::rozica::rozica::rozica: za vse vas pupike

KIRA -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:45:11)

Hvala joni. Si mi polepšala dan. Tako me veseli, ko kdo pohvalimojo štručko, ker sva kar težko prišla do nje...9nebesa Ime je pa simbolično, prevedeno pomeni zmaga - ker nama je končno ratalo..9nebesa9nebesa9nebesa

KIRA -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:47:17)

pupika odkrito povedano ne vem. mislim da ne. zaspana je pa noče spat. cel dan bi se samo nosila, pa še to samo v sedečem položaju če se pa jaz usedem, je pa jok in stok. saj bo najbrž minilo, pa si vseeno razbijam glavo.sicer jepa zdajle končno zadremala. upam da bo vsaj pol ure mir, da se malo spočijem..če pa ne, si pa nardim eno :kava:, čeprav je ne maram, da me bo držala na nogah...
LP:rozica:

Joni -> Kam ste se skrile (29.11.2004 12:48:39)

Kira, se čisto strinjam, da je to vajina zmaga, tudi jaz bi dala punčki tako lepo ime, samo je že "zasedeno" - nosim ga namreč jaz!

Punčka je pa res :angel:! Čuvaj ga in pocrkljaj še v mojem (najinem) imenu!

Joni:nosecka:

KIRA -> Kam ste se skrile (29.11.2004 13:02:08)

jo bom. Ravno se je zbudila, ni blo niti pol ure... Pa da ti še nekaj zaupam - sem blazno zadovoljna z izbiro imena (pa sem ga izbrala še pred leti, ko sploh še nisva hodila na IVF). mož je dobil ogromno komplimentov glede male in imena od sodelavcev in prijateljev. Sicer mi je pa tudi zato tako všeč, ker taka "klasična" imena počasi izginjajo. Po mojem škoda, ker so nekatera zares lepa.

Tudi tebi enega :angel: in še :kuza:, pa veliko crkljanja..Lepo božaj svoj trebušček in bos srečna :nosecka:

Anonimen -> Kam ste se skrile (29.11.2004 14:11:34)

Hoj...:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:meni se tako spi:zaspan:Tak dan kot je danes te dotolče,potem pa se še vse ve skrijete:((:((
En deževen pozdrav iz:morje:

pupika -> Kam ste se skrile (29.11.2004 14:40:21)

Hahahahahah tudi jaz sem ratala zaspana :zaspan:, pa še ponedeljek je, ki je najdaljši v tednu in se full vleče.

Ja ampak so se res skrile, le sem pa tja se malo prikažejo.Meni se kar smilite, ker imate verjetno veliko dela v službi.

LP, :kuza::kuza:

saba -> Kam ste se skrile (29.11.2004 14:45:14)

jahoj

dela je kolko hočeš, samo kaj ki je ponedeljek in se mi nič ne da.

neva6, pa ja ne bomo zehali ože ob tej uri - al ja?:)-
vglavnem punce moja M. je prišla včeraj točna kot ura in sem bla veseeellllaaaaa in zdaj čakam da mine in v nove boje. Ta mesec bo zelo naporen - vsak drugi dan:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kolkor se bo dalo, pa magari da se mi lula vname:)-:)-:)-:)-

pupika -> Kam ste se skrile (29.11.2004 14:49:25)

No super, po dolgem čakanju se je tudi tebi nasmehnila sreča saba.

Veliko :pujs::pujs::pujs:

Anonimen -> Kam ste se skrile (29.11.2004 15:20:56)

:)-:)-:)-Sem odspala pol ure evo me prerojena:)-Ja Saba dajmo,s polno paro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do februarja imaš čas:)-:)-:)-:)-
:rozica:Neva:rozica:

anajmad -> Kam ste se skrile (29.11.2004 19:02:01)

Oj sabika,pa pejt na kamilce,če boš imela lulo vneto,tud pomaga:)-
en lp:morje:D.

Stran: [1]