ana1 -> Dondolino - kje kupiti? (29.11.2004 22:12:33)
|
Mi smo spraševali pri Schmitu in je bil okrog 190 EUR. Na koncu smo ga kupili v trgovini MAMI na Celovški v Lj. Imajo nek popust za njihovo članstvo in popust za nakup nad 40.000 SIT, tako, da nas je prišel okrog 37.000 SIT. Če sem čisto poštena funkcij, ki jih ima več od svojega predhodnika PRIMA PAPPA skoraj ne uporabljamo (guganje, melodije); tako, da se ti bolj splača kupiti njegovega predhodnika v kakšni rabljeni trgovini kjer so cene od 15.-20.000 SIT, je pa zelo uporabna funcija stola, ker se lahko spremeni od sedečega položaja, do položaja za počivanje (čeprav ni primeren za spanje, ker je še vedno dokaj dvignjen). Funkcijo guganja skoraj ne uporabljamo, ker pri tem guganju vse nekaj škripa.Uporabljamo pa tiste melodije, da se zamoti za nekaj minut. Mi smo ga kupili predvsem zato, da je naše dete lahko v času kosila z nami pri mizi, ali ko delam v kuhinji. V stolček smo jo posadili pri dveh mesecih. Sedaj pri 4,5 mesecih je v stolčku povprečno pol ure na dan, ker je še vedno nekam sklučena, čeprav uporabljamo najnižji naklon. Ta naklon je še vedno večji, kot pa je naklon v lupinici. Lshko pa ga vozimo po stanovanju, imamo pa tudi res dovolj veliko stanovanje, da se ne spotikamo skozi ob ta stol. V primerjavi z ležalnikom, nam ležalnik veliko bolj odtehta, saj je dete v njem dnevno 1-2 uri, pred njo postavimo most z igrali ali pa jo prenašamo okoli v ležalniku ali lupinici. lp, :rozica:
|
|
|
|