dober zobozdravnik v mb (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

k1 -> dober zobozdravnik v mb (18.9.2007 8:26:33)

prosim za priporočilo kakšnega dobrega zobozdravnika v mb, ki upošteva take ki se ga bojijo in mu ni težko dat tudi kako injekcijo za bolečine.... mene je v glavnem ful groza zobozdravnikov, bi ga pa počasi potrebovala. pa ne privat, nimam tolk ojrekov. thx! 

muška -> RE: dober zobozdravnik v mb (18.9.2007 8:42:03)

Pojdi k kakšnemu koncerionarju. Ti se bolj trudijo za paciente, pa tudi inj. sami kupujejo (jih nimajo preštetih tako kot državni) in ti jih komot da. Ampak najverjetneje boš morala to inj plačati.

kawasakica -> RE: dober zobozdravnik v mb (18.9.2007 9:11:12)

jaz hodim k Eurodentesu na Koroški cesti. Treba je plačat, ampak potrudijo pa se v nulo.

dinika -> RE: dober zobozdravnik v mb (18.9.2007 12:14:33)

Jaz hodim k dr. Benkoviču na taboru. Ima privat ambulanto in dela na koncesijo. Pa mene je tudi zelo strah. 

tosja -> RE: dober zobozdravnik v mb (18.9.2007 18:54:30)

Andreja Topalovič , Žolgarjeva (Tabor) - vedno da injekcijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

k1 -> RE: dober zobozdravnik v mb (23.9.2007 21:29:27)

evo zdaj pa še eno vprašanje: razlika koncesionar, privat: če daš bele plombe not, plačaš vedno, če rabiš nov zob tudi plačaš.... kje je sploh razlika? pri malih stvareh? razlika v čakalni dobi pa je velika. kdo ve, kake so cene privat storitev? nimam pojma. thx!

PIAF -> RE: dober zobozdravnik v mb (27.9.2007 8:32:20)

Jaz sem šla ravno ta teden prvič k dr. Andreji Topalovič, ki mi jo je priporočala kolegica. In res - kapo dol! Zelo prijazna, vse ti pove, kaj bo delala, sploh me ni vprašala za injekcijo, kar dala mi jo je. Mi pa zdravi en zob. Pri zobarju nisem bila 4-5 let (vmes 2 poroda), ker imam tako slabe izkušnje in totalni strah!! Ampak ta me je prepričala (vsaj zaenkrat), da še bom šla k njej, da mi popravi vse zobe (ki jih je kar nekaj:))

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]