teja++ -> Pomoč (29.11.2004 10:46:49)
|
mogoče, je to neumno vprašanje, toda vseeno moram stvari priti do konca! Pred kratkim sem imela splav, sedaj pa s fantom čakava, da bo preteklo 3 mesece potem pa ponovno " v akcijo"! "Problem" je naslednji: moj fant je pri 16. letih imel operacijo na dimljah, in sicer je imel dimeljsko kilo (torzija testis). Zdravnik mu je dejal, da obstaja možnost oz. vprašanje ali bo lahko sploh imel kdaj otroke! Po desetih letih sem nenačrtovano (v prvo) z njim tudi zanosila, se pravi da teorija zdravnikov potem takem ne drži. Potem sem imela splav, ki mi je dobesedno sesul življenje. Vendar ZDAJ odštevam čas in se s fantom že veseliva ponovne zanositve, obenem pa se potihem bojim, kaj pa če se uresničijo besede zdravnikov "ali sploh lahko imava otroke". Vem, da preveč črnogledo gledam na vse skupaj, vendar po pravici povedano mi tole ne da miru. Domišljam si, da je mogoče da sem zanosila bila res sreča oz. možnost ena proti milijon in da zdaj te možnosti ne bo več! Ali sem preveč črnogleda, ali kaj, prosim pomagajte mi, da se nekako rešim teh slabih slutenj oz. če mogoče, katera ve na koga se lahko obrnem! HVALA, LP
|
|
|
|