Naty*Taja -> RE: Potni stroški (18.9.2007 9:32:11)
|
Hojla! Pri pediatrinji dobiš tak obrazec, podoben napotnici. Potem pa tja noter vpišeš datume odhodov v bolnico in koliko ur si porabila za vsak tak obisk. Te obiske ti morajo potrdit pristojni za oddeled na katerem je tvoj otrok potem pa tole neseš na zzzs, jim daš še tekoči račun in ti nakažejo denar. Ne vem sicer kako je, če otročka obiskuješ, vem pa da to drži, če ga voziš na preglede oz. si z njim hospitaliziran (doječe mamice) Pri meni je bilo tako, da sva bili z malo hospitalizirani takoj po porodu na pediatrijo v LJ. Potem pa smo hodili do enega leta na kontrole - vse te datume sem vpisala not in obrazec s kopijami izvidov poslala na pediatrijo, kjer so mi na neonatalnem in kardiološkem oddeleku potrdili. Potem so mi to poslali po pošti nazaj in jaz sem ravno včeraj nesla na zzzs. Sem misla, kako bo to dolgo trajalo in da bodo kej komplicirali, pa nič. Gospa me je samo prosila za bančno kartico, da si je napisala TR in moje podatke, in mi je rekla, da bo nakazilo v četrtek! Res sem bila presenečena... Se pa pozanimaj, če samo za obiske to tudi velja. Mogoče bi ti tak obrazec mogla res v tem primeru dat tvoja osebna zdravnica.
|
|
|
|