Obrazci za CSD! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Lu -> Obrazci za CSD! (29.11.2004 10:36:20)

Enkrat so dekleta že pisala, ampak kje na netu jih lahko najdem. Želim si jih stiskati, da mi ne bo potrebno dvakrat hodit na CSD.

Hvala in lep dan še naprej.

lp Lu
28t 6/7:love:

Anonimen -> Obrazci za CSD! (29.11.2004 10:39:52)

A pa to čisto tako velja, kot tisti, ki jih kupiš? Ko sem jaz zadnjič hotela to narediti za znižanje vrtca, so vse tukaj v službi skoraj zgrozile, ne, da to n+pa raje ne, ker ne bo veljalo. Potem so šle pa v knjigarno in še meni prinesel kupljen obrazec. Se mi je zdelo čudno, da zakaj pa potem sploh so na netu? A samo, da jih vidiš, kako zgledajo..., ha, ha.

Ne vem, pa kje jih najdeš, ker jih potem sploh nisem iskala. Sem jih pa že videla, samo sem pozabila, kje.

andrejaz -> Obrazci za CSD! (29.11.2004 10:58:29)

Jaz sem pa kar po telefonu poklicala na CSD, če mi jih pošljejo. In so jih.

smrček -> Obrazci za CSD! (29.11.2004 11:00:42)

Obrazce lahko dobiš na:

http://www.csd-radovljica.si/obrazci_za_uvelavljanje_pravic_s_podrocja_starsevskega_varstva.php

Če pa veljajo na CSD-ju pa ne vem, nisem poizkusila.

ana1 -> Obrazci za CSD! (1.12.2004 16:13:10)

Veljajo, preizkušeno.

lp, :rozica:

Žaža -> Obrazci za CSD! (8.1.2005 19:28:31)

Pozdravček!

Tudi jaz bi si rada sama stiskala obrazce, saj je na teh CSD vedno gneča. Zanima pa me, kaj sploh potrebujem za uveljavaljnje porodniškega dopusta in nadomestila (za eno leto)?
Katere obrazce si naj stiskam in katere si naj stiska mož, ki bo izkoristil 15 dnevni očetovski dopust?
Morda delujem zmedeno, samo če jih je pa toliko in vsi so si zelo podobni!

Potrdilo od G. že imam, o terminu poroda.

Hvala za pomoč!

LP

KIRA -> Obrazci za CSD! (8.1.2005 19:59:24)

sprintaj si vse, skoraj vse boš rabila, saj ni tok papirja. pol ti pa na CSD že povejo, kere rabijo.

Stran: [1]