Kaj namažete na kruh....? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

silvestra -> Kaj namažete na kruh....? (17.9.2007 19:27:11)

Mene zanima kaj namažete svojim leto dni starim sončkom na kruh?
Jaz namreč včasih samo malo margarine, sirček, razne sadne skutice oziroma navadno, kislo smatano. Pol se pa že skoraj konča.
A kdo še kaj drugega namaže? Pa kaj daste še zraven za popiti ? Naš namreč mleka noče, kakava tudi ne. Samo čaj! Ali pa kakšen jogurt.

In kolkrat na dan dajate še mleko za obrok? Pri nas včasih poje zjutraj obrok kakšen čokolino, grisolino,... ali pa zamenjamo pa jemo mlečni obrok zvečer. Odvisno od razpoloženja.

lp[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

melanija -> RE: Kaj namažete na kruh....? (17.9.2007 19:37:10)

Jaz jim namažem maslo pa marmelado ali pa med. To počnem že od enega leta dalje. Sirnih namazov namreč ne marajo. Pa nutello. Mleka pa mi ne pijejo odkar so se odstavile od mene to je od enega leta. Nekaj časa sem jih silila pa ni bilo uspeha. Tako da.... kaj čmo. Ta velika pri 3 letih možo da spije dcl mleka v enem tednu pa še to ne vsak teden, s tamalo pa je ravno tako. Čokolinota, grisolinota nista nikoli marale.

lex -> RE: Kaj namažete na kruh....? (17.9.2007 21:21:16)

pašteto, klobase, med margarino, marmelado - sirnih namazavin podobnega ni nikoli maral.
Čokolino je jedel cca 1 leto na žlico tako gosto, da je žlica not stala, gresa niti koštat noče, kaj šele riža in žgancev.
Bog ne daj pa da bi mu dala čokolino in podobno v mleko, se je zbruhal.

Olivija -> RE: Kaj namažete na kruh....? (18.9.2007 7:38:14)

Mi na veliko uporabljamo maslo. Najprej samo maslo, potem po enem letu pa maslo in med ali pa marmelado.

Iša Biša -> RE: Kaj namažete na kruh....? (26.9.2007 14:08:53)

naša je zelo dolgo jedla sam kruh, nič namazan. pri kakšnih 20 mesecih je začela tudi umazanega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
prav tako je bilo tudi z makroni...

Stran: [1]