Gina -> RE: mirena (31.10.2007 22:07:49)
|
Moj je najprej malo čutil, pa mi je skrajšala, zdaj je pa ok. Nikoli ne kontroliram. Meni je mirena čisto fajn zaenkrat, ker nimam skrbi - hormonov itak ne prenašam. Je pa res malo zoprno, ko ti not vstavlja, jaz sem se fuuuuuul bala, ampak je tako, da tisti hip res zaboli, ko gre skozi maternični vrat (bog ne daj, da nimaš menstre, ko ti vstavlja, jaz sem bila po porodu in brez M seveda, ker sem dojila in ne glede na to, da se mi ne bi smel še mat. vrat vrniti v normalen zaprt položaj, se mi je, zato je bolelo. če bi bila odprta, kot pri M, me najbrž ne bi glih tolko), pa potem še enkrat, ko ti jo namesti pravilno, potem pa bolečine jaz nisem imela več. malo čuden filing kak dan, ampak bolelo me ni več. Packa pa, mirena. Dejansko packa. Kadar sem ok, ne glih, je fajn, en teden pa konec, kadar sem bolj pod stresom, imam lahko tudi do 20 dni packanja na mesec. Ravno toliko, da moraš imeti vložek. Zato pa pravim, če imaš zelo močne M, potem je mirena res fajn, ker ratajo zelo švoh, če pa nimaš, je pa vprašanje, če ni cena za packanje previsoka. Ker packa pa ne samo meni, poznam še dve, ki imata in obema packa, ne tako dolgo, kot meni, pa vendarle.
|
|
|
|