suzanamai -> RE: bioresonanca (18.9.2007 9:33:35)
|
Sina sem vozila k bioenergetiku. rezultat je bil, da so mu alergije prehajale iz ene stvari, ki jo je odpravil, na drugo - novo. Tako da sva po neme letu ugotovila, da nima smisla. Bil je tudi na bioresonanci, ki pa ni dala nobenih rezultatov razen suše v moji denarnici. Po cca. 30 obiskih (vsak obisk cca. 40 eur), sem gospodu dejala, da izgleda nima učinka, pa mi je očital, da za nov telefon imama, za otroka pa ne, jaz pa z 3 leta staro nokio v žepu. No tako se pač vrti ta svet. Probala sva tudi s homeopatijo, kjer je gospa prišla do zaključka, da njegove alergije niso na psihični bazi, kot je baje v 99% primerov, ampak so dejansko fizičnega izvora in da nama ne more pomagati. Na koncu je sinu pomagala klasična medicina. V 8 letih je šlo ničkoliko denarja za alternativo, ki pa ni bila uspešna. Ne me narobe razumeti, sem pripravljena plačati, kolikor koli že, ampak od sedaj naprej nikomur več na lepe oči. če mi pozdravi ali izboljša situacijo ni problema, drugače pa ne. Ampak glej ga zlomka, tega pša noben alternativec noče. Sem ga hotela peljati na tisto lasersko zdravljenje in sem jim predlagala, da pri notarju deponiramo denar in še malo več, ki ga lahko dvignejo po končanem zdravljenju - seveda uspešnem. Pa so me gledali kot da sem iz lune padla... No ja mogoče pa res....
|
|
|
|