ŽogiMarogi -> RE: Goriška 2008 (16.10.2007 9:43:15)
|
Jutrčko! Včeraj uspešno opravila morfologijo, vse je OK, videla sva vse podrobnosti, tudi spol, tako da sva že ugotavaljala komu je podoben(na). [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sva prišla domov prav crknjena, saj sva šla pol še v shopping, mal na ogled vozičkov, pa en par daril sva morala kupit,.. Lejla tx za številko, sem naju že naročila za drugi mesec. Martina tu imaš vse zdravnike, ki opralvjajo NS v Dravljah. Nimajo vsi tam ambulante, temveč hodijo iz porodnišnice in od drugje tja to opravljat. Jaz sem jim takrat mail poslala in so mi poslali seznam zdravnikov. Sem pa poklicala in povedala pri komu bi se rada naročila. Če je imel fraj termin je bilo OK, sicer te naroči pri kateremu drugemu. Tu je pa sezanam: Dr. Res Muravec Ursula, ponedeljek dopoldan, NS in 4D ultrazvokiDr. Tanja Premru Srsen, ponedeljek popoldanDr. Stanko Pusenjak, torek popoldanDr. Jasmnina Antonic Babnik, sreda popoldan, cetrtek in petek dopoldanDr. Natasa Tul Mandic, sreda popoldan, NS in 4D ultrazvokiDr. Barbara Sajina Stritar, cetrtek popoldanDr. Faris Mujezinovic, petek popoldan, NS in 4D ultrazvoki
|
|
|
|