|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2008
15.10.2007 9:47:24   
Nasy
dobro jutro, dober dan! kako ste kaj, pupe? mene čaka v sredo morfologija, me je malo strah. drgači pa-zima se bliža
user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 126
15.10.2007 14:20:04   
...Martina...
Živijo pupe!

Kako ste kej? Jaz sem se pošteno spočila v nedeljo, da sem danes super počutim. Edino mrez mi je. Zjutraj sem si kar bundico vzela za na delo...

Ninula, ma na kateri spletni strani si se ti prijavla??? Ker jaz sem se prijavla preko spletne strani neplodnost.com. in tu ni nobenega dr. Pušenjaka.... Imajo pa tudi preglede NS. So pa vsi dr. Reš, . Dej povej, če sem kaj zarila, da se magari odjavim.

Lejla14, hvala za številko, bom poklicala.

Jutri imam drugi pregled, in sicer vzeli mi bodo kri in vodo, ne vem pa, ali mi bodo ponovno delali UZ. Vam jutri povem. Upam da bo vse v redu.

Lep popoldan vam želim.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 127
16.10.2007 9:43:15   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Včeraj uspešno opravila morfologijo, vse je OK, videla sva vse podrobnosti, tudi spol, tako da sva že ugotavaljala komu je podoben(na).  user posted image  Sva prišla domov prav crknjena, saj sva šla pol še v shopping, mal na ogled vozičkov, pa en par daril sva morala kupit,..

Lejla tx za številko, sem naju že naročila za drugi mesec.

Martina tu imaš vse zdravnike, ki opralvjajo NS v Dravljah. Nimajo vsi tam ambulante, temveč hodijo iz porodnišnice in od drugje tja to opravljat. Jaz sem jim takrat mail poslala in so mi poslali seznam zdravnikov. Sem pa poklicala in povedala pri komu bi se rada  naročila. Če je imel fraj termin je bilo OK, sicer te naroči pri kateremu drugemu. Tu je pa sezanam:

Dr. Res Muravec Ursula, ponedeljek dopoldan, NS in 4D ultrazvokiDr. Tanja Premru Srsen, ponedeljek popoldanDr. Stanko Pusenjak, torek popoldanDr. Jasmnina Antonic Babnik, sreda popoldan, cetrtek in petek dopoldanDr. Natasa Tul Mandic, sreda popoldan, NS in 4D ultrazvokiDr. Barbara Sajina Stritar, cetrtek popoldanDr. Faris Mujezinovic, petek popoldan, NS in 4D ultrazvoki

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 128
16.10.2007 10:00:02   
ninula
dobro jutro
...Martina... oj jst sem se tudi tam kjer ti naročila http://www.neplodnost.com/ , ma sem napisala da bi bila pri Pušenjaku pod opombe. Pole so me včeri klicali in dali datum 13.11.07. ob 17.30.

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 129
16.10.2007 10:08:40   
ninula
oj pupike a mi lahko katera pomaga. Jst mislim kupi voziček jane slalom pro. Moja prjatlca ga ima letnik 2004 in mi je rekla da mi posodi košaro in lupinco. Ma mene zanima če gre gor košara na ta nov model, ka baje je drgačen attaco.
Če katera ve bi ji bila full hvaležna!!!

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 130
16.10.2007 12:28:29   
...Martina...
Ojla pupe, hvala za tako natančen odgovor.

Kot razumem, ker jaz imam pregled na četrtek ob 14:15, me bo imela dr. Stritar.

Kaj bo uredi? Jaz upam, da ja. In da je ta Barbara fajn. Vi ste kaj slišale?

Zdej grem na preglet k G. Imam uro ob 2h. Lep pozdrav.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 131
16.10.2007 18:50:02   
Nasy
Martina, kako je blo?

Neposredna povezava do sporočila: 132
16.10.2007 22:23:15   
fragola
Punce en lep pozdrav jaz sem frišno noseča in sem iz Vrtojbe!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 133
17.10.2007 7:20:31   
ninula
Dobrodošla med nami fragola!!! Zgleda da vrtojbnke prevladujeste med nami.user posted image .
...Martina... kako je blo na pregledu??? Jst ga mam šele 5.11. tako da bo treba še malo počakat.

Drgači nosečke kako ste kaj? Pravijo da bo konec lepega vremena user posted image  .

Kej praviste če bi se en dan dobile na čaju tako da bi se bolj spoznale in poklepetale v živo?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 134
17.10.2007 9:09:53   
...Martina...
Živijo user posted image srečke!

Kako smo kaj? Jaz sem uredi. Včeraj sem bila pri G in pravi da je moja maternica velika že za eno moško pest. Srček otročička bije lepo. Poslušala je kar z takim "wolkitoki". Prou smeh. Kri in vodo imam pa uredi. Dali so mi Materinsko knjižico. Naslednji pregled imam čez 5t, vmes pa še NS.

Fragola dobrodošla. Jaz sem tudi iz Vrtojbe. Mogoče se poznava? Napiši kaj več, da ugotoviva. Če pa je še skrivnost, se ti odloči, kdaj bo čas, da zaupaš.

Ninula, komot se dobimo na čaju vse skupaj. Aja, za materinsko šolo je rekla G, da se začne hodit po 12t. Mi je pa dala št. ma sem jo pozabla doma. Jutri sporočim.

Želim vam lep dan.

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 135
17.10.2007 9:30:15   
fragola
Lep pozdrav tudi tebi Martina! Jaz sem iz dolnega konca iz ulica 9.septembra pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 136
17.10.2007 9:52:01   
...Martina...
Živijo Fragola, jaz sem pa iz gornjega konca, iz Poljske poti. Jaz sem poročena v Vrtojbo.
lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 137
17.10.2007 10:40:07   
ŽogiMarogi
Ola!

Danes sem v službo kar v tranirki prišla, sem najbolj komot, pa itak nimam stika s strankami. Se počutim kot da bi bila "doma".  user posted image   Full me oči pečejo, da komi gledam v ta monitor, pa še malo sem slabe volje, ker bo glih ta vikend mraz pritisnil in dež. Namreč frendica se mi poroči in morava v MB, jah bo imela pa dost keša, sam vseeno je lepši sonček na ta dan.

Pa glih sem si kupila take lepe fine čevlje bolj odprte jesenske. Eh bom že kaj skombinirala. user posted image

Fragola dobrodošla med user posted image . Ninula čaj bo prav pašu ob tem bližajočem se mrazu.

Neposredna povezava do sporočila: 138
17.10.2007 12:36:27   
fragola
Žogi marogi gvala za dobrodošlico!

Martina Potem smo vsaka na svojem koncu!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 139
17.10.2007 13:04:45   
fragola
Ninula jaz pa vem kdo si tiuser posted image user posted image !!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 140
17.10.2007 15:35:08   
...Martina...
Ja res Fragola, vsaka na svojem koncu sva. Kdaj pa imaš ti PDP? Junija?

Koliko se nas bo drugo leto sprehajalo po Vrtejbi... Kako lepo. Se bomo dobivale v salunu na kafetkah.

lp
user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 141
17.10.2007 15:40:26   
fragola
oliko se nas bo drugo leto sprehajalo po Vrtejbi... Kako lepo. Se bomo dobivale v salunu na kafetkah.

ja user posted image !

jaz mam PDP 19.06, ti pa?

Neposredna povezava do sporočila: 142
17.10.2007 15:56:46   
...Martina...
Jaz imam pa 11.5.08. Malo pred tabo.

Me poznaš?
lp

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 143
17.10.2007 20:35:18   
fragola
Ma nevem če si priseljena Vrtojbenka dvomim!

Neposredna povezava do sporočila: 144
18.10.2007 7:24:29   
ninula
Fragola jst pa ne vem kdo si tiuser posted image . Mi zaupaš tako da si ne bom več nategavala možgančku user posted image .

ŽogiMarogi imaš prow zdej bo kar mraz in se bomo zmenle za en čajček da še malo počvekamo user posted image . Jst tako sovražim zimo user posted image

Jst pa moj user posted image  pa še eni prjatli gremo zdej za praznike malo pohajat po bosni in ker sem slišala da hodijo vsi neki kupavat tja dol se bomo pa še mi malo vstavli na kšni tržnici ne, sej veste kake smo babe in shoping. a je kera že bla kej dol?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.10.2007 8:07:21   
fragola
Se poznamo preko naše prjatlceuser posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 146
18.10.2007 9:11:05   
...Martina...
Živijo, kaj ste pogledale skozi okno, ali ni škifo danes???

Ninula, jaz sem enkrat bila na enem sejmu v Bosni v Zenici in tam je bil en šotor s samimi cunjami. Ma vse so imeli, puma, d&g, kar si tel, samo kaj k meni je tam notr tako smredlo, da mi je bilo škifo si kaj sploh provat. Tako da, mene me ne privlači. Mogoče pa je tam v tisti Amazoniji, k tolko govorijo boljše... Bejži in preveri če je kaj uredi. Mogoče, pa je bila moja samo slaba izkušnja.user posted image

si pišemo.... ciao

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 147
18.10.2007 11:09:05   
Nasy
Živjo pupe! Midva sva se že tudi spravljala dol, ma nama še ni ratalo, zdej pa sploh ne večuser posted image Zna bit zanimivo, bejži pogledat in poročaj, kako je, kaj si kupla. No, če si suha in elegantna itak dobiš cunje na vsakmu kantonu, za take kite, ku sem jst je že malo bolj problemuser posted image
Ja, ma je eno škifo vreme, se mi ne da prou neč. Mali razgrajač dela monade v mojmu trebuhuuser posted image vsake tolko me malo cbne in me spomne, da sm zdej dva v enemuser posted image Bom jst šla še kr malo počivat dans, sem itak ku cunja. Lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 148
18.10.2007 11:25:43   
fragola
Punce res to vreme je prav škifo me prou mori, zaspana sem tudi jaz, ma kaj ko moram delat! Bo že in  še jutri grem na en sejem in moram vstat že ob 4:00user posted image user posted image
Nevem ku bom zmogla!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 149
18.10.2007 11:40:11   
Nasy
Ujej, fragola..sem jst tud vstajala za v službo tako zgodaj vsaki dan, zdej si ne predstavljam več..ko boš vstajala, se bom jst glih obrnla al pa šla lulat. No, upam, da boš zmogla, se bom zmisnla nate!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?