|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2008
21.2.2008 16:57:54   
hypo77
Pozdravljena Goriška

Ne vem kje naj začnem...
Doma še vedno nimam interneta tako, da vam ne morem sledit..

Pred  1 mesecem sem padla ku šalam in to direkt na trebuh - panika in takoj v bolnico kjer mi je ob pregledu odpadel čep - šok. Napoved, da bom do 34. tedna v bolnici (takrat sem bla v 31.t). V bistvu je bil padec neko božje znamenje ker sem mela že prej krče ma nisem vedla da so to krči, mi je otrdeval sp. del trebuha jst sem mislila da so to ti "lažni popadki", ki naj bi se pojavljali v tem obdobju. So me filali z magnezijem in sem se žesprijaznla da bom kar do poroda v bolnici... Po 5 dneh me spet pregledajo in da je vse v redu, da sem zaprta in grem domov. Vam povem sem bla tako zmedena, še en dan prej mi reče na viziti naj si najdem kaj za delat ta cajt v bolnici naslednji dan me pa pošljejo domov.
Tako, da sem cele dneve doma na počitku ker me je strah, da ne bi blo kaj narobe.
Prejšnji teden sem bla na pregledu vse ok, ctg brez krčov, uz ok; naslednj pregled mam šele 10.3. rok pa 21.3.
Upam, da bo naš user posted image počakal še malo, vsaj do pregleda

Srečno vsemuser posted image user posted image user posted image
upam, da se še kaj oglasim pred porodom

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 601
21.2.2008 20:25:04   
Nasy
Pupe, še sem tleuser posted image me že vsi prganjajo, ma jst sem rekla, da mrk še morm videtuser posted image in sem ga! Zdej pa pravim, da grem še v nedeljo na ogled porodnišnice, če le porodničar ne bo imel prehude gužve. Danes je bilo menda groza v LJ porodnišnci, enih 15 jih je pršlo. No, kolko jih je dejansko rodilo, ne vem.
Popoldan sva šla z user posted image na sprehod, ma nisem mogla dosti hodit, me je na levi strani tko špikalo, da je že moj mislu, da gre po avto in šibava. No, pole se je počasi umirilo,ko sva pršla v stanovanje, sem se malo ulegla na kavč. Se pa začenjam zavedat, da gre tole počasi h koncu, k me vse tišči, ku da mi je koža premajhna.
Martina, ne skrbi, ti sporočim, k bo kaj! Samo mej telefon pr sebe!user posted image Pole obveščaš naprej tiuser posted image
Alina, si ti še v enem kosu?
Hypo77, srečno pridi do konca!!! Upam, da bo vse ok s tabo in črvičkom!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 602
23.2.2008 10:50:29   
Alina975
Ojla pupe,
jz sem še zmeraj v enem kosu, zgleda, da se je naša pikica premislila. So mi že vsi napovedovali, da bo za lunin mrk user posted image , ma kaki. Na začetku me je malo zgrabla panika, ko mi je G rekla, da zna bit vsak cajt, ma zdej je cool user posted image , pač čakam pošiljko. Včeri sem mela preventivni CTG, pa sem ga morala ponavljat še dvakrat...je user posted image kar spal in to dohtarci ni blo ok...tko, da sem bla v ambulanti od 9,30 do 13,00 in vmes nardila ene dva maratona, da bi se miška zbudila. Lepo ne?
Martina tud jz sem kontenta user posted image , da si rešla "zadevo"...zdej pa veselo na delo user posted image , ne?
Nasy drži se, jz tud držim pesti, da bi ti šlo vse ok, zdej je samo še vprašanje cajta.
Pupe, lepo se mejte in puhno smeha vam želim.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
23.2.2008 22:48:40   
Nasy
Alina, tudi meni so vsi napovedovali, da bo luna nardila svoje ma naše dete očitno še uživa v moji garsonjeriuser posted image in se mu ne mudi kaj dosti. Je pa res zdaj samo še vprašanje časa. Moja mama je mene in sestro obe rodila čez rok. Morda se meni tudi to obeta? No, bo, ko bo.
A ste si že v glavi nardile osnutek sporočila, k ga boste poslali, ko boste rodili? Jst sem razmišljala že, ma še ne vem. Lahko da si bom že počasi napisala, da pole samo vstavim podatke, k jih zdej pač ne vem in razpošljem naokoli.

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 604
24.2.2008 10:09:10   
dulcinea
Nasy, ne vem, če ti je možek povedal, ma jst sem napovedala 29.2. pa tud če je samo minutko čez polnoč. Pa punčka bo. Take so moje napovedi na športni stavnici user posted image user posted image

Punce, vam se pa opravičujem, ker sem vdrla na to temo, samo kmalu bom tudi sama spadala v ta konec, če bo pa kaj ratalo ( user posted image ) vam pa tudi sporočim.

Lp; D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.2.2008 21:12:26   
Nasy
user posted image dulči, je povedal jauser posted image

Pupe, sem še v enmu kosu. Možek je mislu, da me bo pustu kr v porodnišnci danes, ma se ne dogaja nič in ni imel razloga, da bi me pustiluser posted image mene se je pa odahnlo, ko smo šli od tam čeprav vem, da bom kmali nazaj. Ma kaj čem, bolnica mi je pač vse kaj druzga kot prljubljen kraj.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.2.2008 0:25:30   
Nasy
Kje ste, primorke! Nikjer nobene..no, če je katera že na poti v Rim, upam, da izvemo novičke!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.2.2008 16:37:16   
...Martina...
Ojla primorska, kaj ste vse že po hospitalih al kaj?

Nasy si še z nami... jutri je moj in tvoj dan. Držim pesti, da rodiš jutri, saj rojeni na 27. smo tako fajn... user posted image user posted image user posted image

Dolcidea, kam pa prideš na goriško?

Vas berem, četudi nič ne napišem.

Preživite lep večer in božajte si bušije...

ciao

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.2.2008 0:04:57   
Nasy
Ja, jutri je tisti dan ja, ma meni nič ne kaže na kaj..no, vse lahko rata v momentu. Moj je že tko siten, ku da bi mel on za it rodit. Mene pa za znoret boli glava, že dolgo ne tko. Ma še dobro, da lahko vsaj lekadol vzamem, ker me brez nič ne neha bolet nikoliuser posted image
Martina, lepo praznujte!!!Pa spij še kak deci v mojmu imenu, čeprav nisem glih kak pivec glih ma za nazdravit pa že.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.2.2008 9:15:24   
fragola
...Martina... vse najboljše in najlepše in želim da v letošnjem letu zagledaš en velik + in da bo vse v redu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim pa tudi vse kar si ti sama želiš!!!!

< Sporočilo je popravil fragola -- 27.2.2008 9:16:23 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 610
27.2.2008 13:46:28   
...Martina...
HVALA ZA LEPO VOŠČILO, PEJ PRIDITE NA EN GLAŽ ZVEČER... DA NAZDRAVIMO.

ZDEJ GREM NAŠTIMAT PRAZNOVANJE, DA BOM MALO POZABLA KOLKO LET
IMAM user posted image .

HE HE user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.2.2008 14:58:35   
karmar
Martina in Nasy vse najnja!!!!!user posted image user posted image
Želim vama vsega lepega po malo, da ne bosta težko nosili... Nasy srečno če si že šla, Martina pa da bi blo čimprej!!!
Nekam lene smo postale na tem koncu za pisat. Zgleda da nas je megla malo uničla. V torek je v Lj koncert Nightwish. Bo šla katera?
Komaj čakam...
Lepo se mejte in še enkrat lepo praznujta, slavljenki.

Neposredna povezava do sporočila: 612
27.2.2008 15:00:53   
karmar
Hypo77 vidim da si gor. Kako si? Upam da ni problemov, nisi mela lahkih, ne?

(odgovor članu hypo77)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.2.2008 17:15:44   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina...

Dolcidea, kam pa prideš na goriško?

Hehe, kako sem se pa zdja nasmejala. Ja MArtina, smešen nick si mi naredila. Pa ni panike.

Jaz sem tukaj sam mal pošpegala, ker bom nekoč postala Ajdovka, noseča še nisem, poznam pa Nasi in njenega moža ker živimo par km narazen.

In Nasy bo rodila v petek sem rekla. Ker 29. rojeni smo pa kul. Ta punčka od Nasy bo pa še posebej spešl, k sm jst tko rekla. user posted image

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 614
27.2.2008 19:52:12   
Nasy
user posted image user posted image user posted image
Dulči, kaj si ti rojena 29.2.? Da vidim, če se splača še mal počakatuser posted image Ej, če bo res punca, dobiš od mene res kofeuser posted image

Jst sem še v enmu kosu, možek pa kr čaka, da bi me peljal. No, danes me malo bolj špika in vse vleče dol, samo ne vem, če bo kaj..bomo vidli, če bo kak alarm ponoči.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 615
28.2.2008 8:33:52   
fragola
Nasy, upam zate da boš čimprej šla rodit in boš cartala tvoje dete in potem nam boš  poročala kako je to lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.2.2008 8:49:05   
Alina975
Ojla pupe,
jz sem se tut troštala, da se bo na 27. zgodilo, ker sva jz in moj mož na 27. rojena, pa nič user posted image . Malo ksno, ma tud z moje strani vse najboljše Martini in Nasy user posted image user posted image upam, da sta praznovali vsaka po svoje.
Mislim, a gre tud vam ta megla pošteno na živce, že več ku en teden kvari razpoloženje, niti na en bogi sprehod ni možno it. Upam, da bo za vikend boljše.
Uživajte karseda, ciao.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.2.2008 10:28:31   
...Martina...
dulcinea, sori, tudi jaz sem se nasmejala, ko sem prebrala. he he, večkrat se mi tako zgodi ko hitim in si kar sama zamislim... a prideš v ajdušno, na burjo? sej zdej ne piha več tako, k mi smo že 10 dni v megli... Kaj res si rojena 29.2. Pole kolko let imaš? 7?, 8?

Nasy, si še doma? madonca... da ne bo res 29. k pole se bom pa nasmejala... no dej kadar bo bo, samo malo da se pohecamo... srečno in čim manj bolečin in da bi rodila v čim krajšem času.

Alina, Karmar hvala za voščilo.

lp

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.2.2008 11:11:13   
Nasy
Pupe, zakaj že vse čestitate tud mene?user posted image jst mam roj. dan čez en mesecuser posted image no, nč hudga, hvala, hvalauser posted image
Ja, Martina, jst še kr tle, neč ne kaže, da bomo kam šliuser posted image no, sej se kr otepam tega, ma  ko bo cajt, bo pač treba it. Ma se neč ne dogaja. Če ne prej, v sredo me pa pošljejo rodit, tko je rekla na pregledu G.
No, danes imamo pa mi tudi oblačno. Malo piha, ma ni hudga.

Kje so pa vse ostale-ninula? Žogi itak carta svojga Erika, upam, da jim je zdej že vse steklo tko, ku morauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
28.2.2008 11:54:28   
Alina975
Aja Nasy, sorry, sem se bazirala na sporočilo od Karmarja user posted image , pa vseeno no, vnaprej čestitke user posted image . Ej Nasy, na podlagi česa ti je G rekla, da te pošljejo rodit en teden po roku? Me zanima, ker to različno določajo. Se bojim, da bom po vseh napovedih, da bom prej rodila, na koncu šla tud jz čez rok user posted image . Mi je pa čudno nekaj: Nasy, a si tud ti zadnji mesec stagnirala s težo oz. celo izgubila nekaj na teži? Jz ne vem, če je to prov? Upam, da moja pikica zadost raste. Je pa to čakanje malce štufno, a ne Nasy? Ma prej, ku slej mora bit, ni druge.
Lp.

Alina
Življenje je lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.2.2008 21:11:50   
dulcinea
Ne, nisem rojena 29. februarja, ampak 29. junija. Sam 29 je ena taka fejst cifra.

Nasy, ampak ne zafrknit. Jutri imaš da greš pa če je to ob 00:01 al pa ob 23.59 imaš da rodiš. In to babnco.

(odgovor članu Alina975)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.2.2008 0:26:05   
Nasy
user posted image user posted image user posted image dulčiuser posted image user posted image user posted image sem še domauser posted image

Alina, ma jst mam zdej kr isto težo, kaj vem. Ej, ne vem, kako to določijo, očitno toliko samo počakajo, k je meni G rekla za pregled, ko bom 5 dni čez rok in potem čez 2 dni, da moram štartat, če prej ne bo nič. Nimam pojma, koliko drugače sploh čakajo? A kaj zatekaš? Jaz ful zdej v noge, danes mam noge k ena nona, res. Še nikoli takihuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 622
29.2.2008 14:52:15   
dulcinea
Nasy pejd že v LJ, če še nisi v porodni... Ne me zafrknit. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.2.2008 19:24:26   
Nasy
user posted image user posted image ej bejba, slabo copraš, upam, da si zadela vsaj to, da bo babncauser posted image moj možek pravi, da bo to gvišno, ker tko lahko vkup držimo samo babeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 624
29.2.2008 23:21:19   
dulcinea
Nasy user posted image  Kaj zdaj? A nis še šla? Pejda vsaj danes tja, pa rodi jutri. Itak si pa bila med marčevkami vpisana a ne?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?