Ja jaz ga pecem brez olja v pecici... na pekac dam peki papir, enakomerno razporedim krompir in direktno v pecico. Tako pecem tako kupljenega kot doma narejenega.
Za npr. dunajske zrezke sem enkrat prebrala, da jih das na pekac in na vsakega en koscek masla oz. margarine in potem pect v pecici. Nisem pa se sama sprobala...
bamby -> RE: pomfri krompir (17.9.2007 14:55:08)
Zrezkov tudi jaz še nisem sprobala. Recept je bil pa košček masla na spanirane zrezke in jih v ogreti pečici na 180° (klasično) pečemo cca. 10 minut.
lex -> RE: pomfri krompir (17.9.2007 16:13:33)
jaz vse poham v pečici, tud osliče dam v pečkač olja toliko, da se amaže pekač (kot za pecivo) in bušk v pečico na 200 in v 1 uri je kosilo!
bamby -> RE: pomfri krompir (17.9.2007 17:28:49)
Za osliče spohat rabiš celo uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Lahko to malo objasniš!